Merhaba arkadaşlar,
n11,hb,gg vs. pazar yerlerinde aktif üyeliği bulunan firmada işe başlamak istiyorum ancak daha önce e-ticaret anlamında çalışmalarım olmadı. Kişisel şahsi hesabım üzerinden sipariş verdiğim, ürün aldığım oldu. Ancak pazar yerleri yönetim paneli hakkında doyurucu bilgiye sahip değilim.
İşveren firmanın beklentisi; gelen siparişleri yönetmek, siparişleri kargoya çıkarıp takibini yapmak, müşteri isteklerini karşılamak ve gelen telefonlara bakmak, ürün ekleme-düzenleme ve paketlemedir.
Orada öğrenme şansım yok en azından gittiğimde çoğu şeyi öğrenip işe başlamam gerekiyor kalan zamanda ise eksiklerimi tamamlamalıyım.
pazar yerleri kontrol ve işleyiş hakkında internet ortamında yararlı olacak videolar veya eğitim paketleri var mı ?
Kendi işini veya bu işi yapan arkadaşlar hangi konuların püf noktası olduğunu ve yapılması gerekenlerin neler olduğundan bahsedebilir mi ?
Maaş + prim şeklinde çalışacağımız yönünde düşünüyorum henüz net konuşulmadı ancak fatura irsaliye olayları, yaşanan sıkıntıları, nasıl yapılır, nasıl kontrol edi,lir, nelere dikkat edilir, gibi soruları kafamda netleştirip başlangıç yapmak istiyorum. Önceliğim ücretsiz makale ve öğretici videolardan yararlanarak bilgi sahibi olmaktır.
Şimdiden yardımcı olacaklara ve olmaya çalışanlara teşekkürlerimi sunarım.