UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman olduğu gibi anlatın yoksa yanlış anlaşılmalara neden olursunuz fakat yine ilginç yani madem selam almıyorsun cevap verme rengini belli etmek zorunda değilsin ki emin olun ateist olduğunu sanan kişilere bir yasak getirilse ateist olduğu söylemeyeceksin dense bir çoğu vaz geçer. Gerçek ateistlere sözüm yok adam sorgulamış sorgulamış sonunda bu böyle olmaz demiş eyvallah derim geçerim onun seçimidir ne bana nede başkasına laf söylemek yakışmaz ama olup olmadık yerde gerek yok iken bariz şekilde reklam etmek gösterişten başka bir şey değildir bu sadece ateistler için değil dindarlar , sağcılar , solcular içinde geçerlidir ne olduğunuzun bir önemi yok insan olun yeter .
Ben şuanda bir reklam yapmadım hocam yaşınalan problemi söyledim ancak şu konuda çok haklısınız günümüzde reklamını yapıp konuşsan 3 kelimeyi bir araya getiremeyen adam ben x, ben z'yim diyor.Dini olan olmayan herkes için geçerli olarak tekrar

myqatsel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda siyasi tartışmalar zaman zaman çıkar ancak inanç/din olarak kimsenin kimseye karıştığını pek görmedim. Yine de sorun çıkartanı Report edin, gerekeni yaparlar diye düşünüyorum.

Zaten insanlar gittikçe birbirinden uzaklaşıyor. Eskisi kadar biriyle uzun uzun "asla" bitmeyecek tartışmalara girmiyor insanlar. Biraz da kaygılar değişiyor, ondan herhalde.
Yok hocam foruma lafım yok herkes emekci işini mükkemel yapıyor haddime değil bunu söylemek bazı pürüzler var onlarıda şikayet kısmında görüyoruz zaten