Aslında sadece söylemek istediğim zaten şimdi bazı kişiler farklı anlamasın herkesin dini kendine veyahut başka bir ideoloji sadece toplum olarak bu kişinin ideolojisi ve inancı onu hayatında etkilemesin 2.plana atmasın yoksa burda problem yaşamadım

Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsım olarak söyleyim 8 yıldır tarikat içerisinde bulundum, ümmetçi fikre de sahibim ayrıca vatanımı ve insanlarımı seven birisiyim. Ama burada ne zaman siyaset konusu görsem uzak dururum, ne zaman dini paylaşım görsem uzak dururum çok nadirdir girdiğim. Neden biliyor musun? Yeri burası değil, burası ticaret formu. Ben burada ticaret yapıyorum. Kendimi burada aşırı bir şekilde ifşa edersem veya her fırsatta fikirlerimi sunarsam bu sefer sol görüşe sahip müşterilerim gidecek veya aynı fikirde olmadığım insanlar benle iş yapmayacak belki de. Para için mi fikirlerimi saklıyorum? Hayır fikirlerimi sunmak için gerek olmadığını düşünüyorum...

Bir fikre sahip olmak önemli değil O FİKRİ YAŞIYOR İSENİZ O ZAMAN O FİKRE SAHİPSİNİZ. Yaşatmaya değil, yaşamaya çalışın.
İşte bu hocam bu olmaması için keşke toplum olarak kalıpları yenebilsek diye açtım

Başlığı değiştirerek toplum yapıyorum forumda yaşamadım ancak toplum cidden bu şekilde