Site adresi ciddi bulduğum kişilerle paylaşacağım.
Site marka patenti bizde olup sadece marka için rakip firmalardan 100 bin tl teklif edildi daha önce
Şöyleki misal boxer satılırken boxer kelimesi patenti alındı. O derece önemli kelime ve kelime de ilk sırada.
Kar oranı %50 den başlayıp %100 200 lere varmakta bazı yazılımlar satılmakta ve turkiyede sadece bizde olup kendi yaptırdığımız için maaliyeti yok ve 35 ve 50 tl ye satılmaktadır. 1 haftalık kullanım için bir bilgisayara sınırsız kullanım için 140 tl alınmaktadır.

Bütün ince ayrıntısına kadar ısı öğretip artık bu sektörden çekileceğim.

Turkiyede rakip sayisi 1 elin parmağını geçmez ve en ucuz fiyata en kaliteli ürünü siz satabilirsiniz. Tüm toptancıları da vereceğim. Bulunduğunuz ilde internette 50 tl ye sattığımız ürünü burda 100 tl ye satabiliyoruz malımızın arkasında olduğumuz için bir çok satıcı hile yapmakta biz

N11 trendyol gittigidiyor satışları dahil rakip firmalar minimum 2000 bin ürün yüklerken biz 70 urun yukledim n11 de gittigidiyor da 10 urun gibi yani yüklemedik acikcasi
Site kategorisi yazıcı sarf malzemesidir
Son 6 aylık satış emin olun site ile çok fazla ilgilenemiyorum ekstra işler yaptığın için yetişemiyorum.

Istenilen fiyata gelecek olursak teklifler düşünülür.