Detaya girmeye gerek yok.
Direk SPAM la. O mailde zaten SCAM maskeleme kullanılıyor.
godaddy maili diye düşünüyorum
Çok aldık 3000$ 4000$ teklifler, umarım sende alırsın
ibanı gönderin ve 750 dolar isteyin
godaddy tr temsilcisi var diye biliyorum bunu arayıp teyit etme durumu olabilir isterseniz bi arayın
Yalan olma ihtimali yüksek hocam geçen bir arkadaşa da olmuştu aynısı. Arkadaş firmaya ulaştı satın almak isteyen firmaya biz bir teklif vermedik demişlerdi. Dikkatli ol.
Verilen maile 750$ istediğinizi ve Godaddy ekibinden olduklarını kanıtlamasını isteyin hocam. Eğer sahteyse cevap veremeyecektir.
Bana da bazen teklif geliyor ama ben maile değil direk panelden Godaddy açık arttırma yerinden teklif verilip verilmediği yazıyor hocam
yanıtlamaya bastığınızda @godaddy.com adresine mi yanıtlıyor bi kontrol edin
Bence doğru bir mail bu, Andrew Jimenez isminde Godaddy Domain servisinde çalışan biri var ve zaten geri dönüşü onun mailine yapacaksanız, cevaplama alanında mail adresini kontrol etmeniz yeterli uzantısı @godaddy.com olmalı, bir dolandırma süreci olma ihtimali uzak gibi, bence talebinizi biraz yüksek tutarak geri dönüş yapın.
hocam mail detayına bakınız yanıtla tıkladığınızda detaylarını kontrol ediniz veya mail adresini kopyala googlede arat bakın godaddy sitelerimi görünüyor
Teşekkürler, mail doğruymuş. Parayı göndermek için iban veya paypal istediler.
Godaddy.com üzerinden teklifte geldi doğruluğu kanıtlandı.