Merhaba arkadaşlar,
An itibariyle bugün telefonumu arayan 0 555 195 33 15 ( 0 555 195 otuz üç on beş) numaradan size bahs etmek istiyorum.
Yukarıdaki numara önce googl merkezden aradığını dile getiriyor.
Google üzerinden hesabınız silinecektir diyor. ve sonrasında para talep edeceğini bildiğim için kendisine 15 senedir bu sektör içerisinde olduğumu ve ilk defa sizden böyle bir işlem yapıldığını duyduğumu söyledim.
Sonrada bana hesap sormaya başladı madem 15 senedir bu sektördesiniz neden çalıştığınız firmanın bilgilerini güncellemediniz yok anahtar kelimeler sürelerini yitirmiş gibi saçma salak şeylerden fırça atmaya başladı, üzerine gidincede telefonu suratıma kapattı.
AMAN DİKKAT ARKADAŞLAR Bu şekilde sizi arayan veya siteniz googleden silinecek diyenlere itibar etmeyiniz!
ayni muhabbete bende dahil oldum.
kurumsal bi firma sektorunun kelimesinde ust surada degil diye hesap sordu elemanda bana. bende gayet ciddi bi şekilde madem googuldan ariosunuz beni adsense birimine aktarirmisiniz onay almayan siteler var dedim. karşidaki arkadas bi afalladı. 😁😁😁😁
sonrada baya iyi bi para istedi ve ustte oldugunuz kelimeleride silecegiz yenilemesi gelmis devam etmek istiyorsaniz odeme yapmak zorundasiniz dedi.
silin dedim ne var ne yok. 20 senem geçti bu sektörde siz silin ben tekrar eklerim sorun yok dedim. banlarim kelimelerinizi dedi.
adamlar benim yillik ödediğim vds ucretimin ortalama 8 10 kati para istiolar. geri zekalilar. mantikli birsey isteyinde millet inansin dimi ama 👍😁😁