Arkadaşlar bende kendi rüyamı yönetebiliyorum. Hem de baştan sona doğru. Fakat bu kaç dakika veya saniye sürüyor bunu bilmiyorum. Belki deli diyebilirsiniz ama gerçekten gerçek hayatta bazen ne olabileceğini kestirebiliyorum. Mesela birazdan şu olacak falan bu olacak 6. hislerim çok kuvvetli. Kim aklıma gelse o an onu görebiliyorum. Arkadaşlarımla konuşuyoruz mesela birini düşünüyorum 2 dakika sonra düşündüğüm kişi yanımıza geliyor. Veya birini hayal ediyorum 2 dakika sonra beni arıyor. Bu tür olaylar başıma çok geldi. Hatta düşündüklerimin hepsi gerçekleştiğinde kendi içimden vay anasını diyorum. Kimseye de söylemiyorum bunu. Çok değişik bir duygu gerçekten. Bu arada rüyamı yönetmek için özel taktik falan yapmıyorum direk uyuyorum ve rüyamı yönetebiliyorum. Birde başıma şöyle bir olay gelmişti rüyayı yönetmenin zararları arkadaşlar Inception izleyen bilir. Rüya ile gerçeği karıştırabiliyorum. Bir ara telefonun saatine bakacağım fakat rüyamda açıp bakmışım. *** diyorum bu saat kaç neden görünmüyor. Sonradan farkına varıyorum. Bir başka olayda alarm çalıyor. Alarmı kalkıp kapatıyorum telefonun yerini falan her şeyi biliyorum yastığın altında sonra geri yatıyorum fakat meğersem rüyada kapatmışım. Hala çalmaya devam edince farkına varıyorum. Çok değişik duygular ya . .D
Hocam eğitim seti çıkarsanıza