Ben şehirlerarası alışverişe karşıyım kesinlikle yapılmamalı. Ben 4 ay önce 2.el çok pahalı bir anfiyi ilana ekledim. Anfi yeni aldığım aracın üzerinde takılıydı ve cızırtı vardı aracı aldığım gün ses sistemini söktüm. Anfiyi ilana eklediğimdede aynen bu şekilde yazdım sorununu belirttim fiyatınıda olduça uygun tuttum. Karşı taraf hesabıma ödemeyi yaptı aynı gün ürünü kargoladım. Ürün karşı tarafa ulaştı ve test etmiş diyorki bunda cızırtı var tamir olması lazım ne yapacağız ? ee dedim ben sana zaten cızırtı var diye uygun fiyata ekledim profesyonel anfiyi. Konuştuk ettik ben bi bakayım tamirinden anlıyorum yapılmazsa iade ederim dedi. Aradan bir hafta geçti arıyor bu tamir olmuyor iade al. Dedim ki beni aradığınız gün tamir etmeye çalışsaydınız olmasaydı alırdım aradan bir hafta geçmiş sesin soluğun çıkmadı şimdi gelmişsin iade alacaksın diyorsun dedim. İade alamayacağımı belirttim. Ve şahısın dediği tek şey o para anandan babandan çıksın boğazında kalsın haram olsun çocuğun arabanın altında kalsın bana aynen bunları söyledi pislik herif.
Ürünü iade aldım iade kargo ücretinide ben ödedim sırf bu ettiği kelimeler yüzünden. Ve bu lafları şimdi benim etmem gerekirken Allah'a havale ediyorum. Artık insanlar öyle bir kötü hal aldıki satıcıdan çok alıcıyada dikkat etmek lazım. Bu olaydan sonra ne 2.el alırım nede satarım belki aynı şehirde elden alışveriş olur ama şehirlerarası asla. 3 kuruş için bazen haklıda olsak kimseye bu kadar ağır beddualar edilmemeli. İnsan hatayı kendinde aramalı ucuz fiyatlı kelepir anfiyi gördü atladı hemen sonra üste çıkmaya çalışıyor. Aklıma geldikçe sinirleniyorum dolmuşum rahatladım valla D

Hocam o kişi anne baba çocuk karıştırınca seni damardan vurmuş zaten. Bana yapanların boğazından çıksın inşallah, ben söylerim. Ne anlaştıysan o, ne istediysen o olmalı.
----------------
Bu arada arkadaşlar, cimeri yeni duydum açıkcası

böyle şikayetlere bakarlarmı ? Resim olarak tüm yazışma ve belgeleri mevcut.