kaysersoze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Blogger sanıyorum kendi uzantısını veriyor domainin sonuna. Yani düzenli ve özgün içerik girişi yapıyorsanız Blogger ile yazık edersiniz. Host + domain yıllık ortalama 150-200 lira gibi bir ücrete gelir başlangıç için, bu da bütçe bile sayılmaz bu işi yapacak olanlar için. Wordpress'te binlerce ücretsiz tema ve eklentiler mevcut. Hem kendinize ait bir web siteniz olmuş olur hem daha optimize çalışırsınız bence. Ama ben blog yazısı gireyim, keyif için yapıyorum derseniz Blogger'a devam edebilirsiniz.
Özgün içerik yazıyorum tabii ki muhtemelen Ücretsiz bir wordpress temasıyla Host+Domain alıp öyle devam edicem fikriniz için sağolun.

CCTNKY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıfır ücret diyorsanız tabi ki Blogger açın. Wordpress' in de blogger gibi ücretsiz açılışı mevcut bu arada.

Ayrıca 150 - 200 ziyaretçiyi beğenmeyip kapatmışsınız fakat o rakamlara ulaşabilmek için çaba gösteren çok kişi var bilginiz olsun.
Hocam 1 yıl uğraşmıştım ve 1000'leri gören blogum gitgide düşüyordu bende boşuna vakit kaybetmek istemedim rakip bloglar ayda 10.000+ ziyaretçi alırken benim pek şansım yoktu hem de o zaman ilk blogumdu baya zoruma gitmişti kapatmasam bile boşlardım o zamanlar kolay pes eden biriydim şimdi olsa tabi ki kapatmazdım.

Eness0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wordpress özgürlük açısından daha kullanışlı, istediğinizi daha kolay şekilde yapabilirsiniz.
Azure hesabı açıp 1 senelik 1gb ram 1cpu VPS'ye Hosting kurabilirsiniz.
1 sene sizi idare eder giriş seviyesi için.Wordpresste ücretsiz güzel temalar mevcut,
Tek masrafınız almak isterseniz .com domaini olur.

https://www.youtube.com/watch?v=IRBRziujGto
Hocam Çok Sağolun bu benim çok işime yarayacak domain de .com uzantılı alırım bir tane sağolun.