Yaşadığımız hayat elimize tutuşturulmuş rengarenk ve emanet bir oyuncaktan ibaret. Kimisi oyuncağı o kadar ciddiye alır ki, ağlar perişan olur onun için. Kimisi eline alır almaz şöyle bir kurcalar oyuncağı, kırar ve atar. Ya aşırı kıymet verir, ya kıymet bilmeyiz. Aşırılıktan uzak dur. Şems-i Tebrizi
Ölüm korkusu gitmediğim doktor kalmadı en sonunda psikiyatri gittim teşhis koyuldu biraz tedavi Allah düşmanıma vermesin ilaç tedavisi sorgulama devam sorgulama devam ve okuduğum kitapların hepsinde dedikleri tek şey sonun da öleceğini biliyorsan neden korkuyorsun

şems sözü gelir aklıma ölüm gelince ne güzel yazmış değil mi? En güzeli de şu iki ayettir.
İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun
Kuran-ı Kerimin Bakara Suresinin 156. ayeti.
Biz Allah için varız, Ona ulaşmak ve teslimiyet için yaratıldık, mutlaka Ona geri döneceğiz ve ulaşacağız.
"Külli nefsin zâikatü'l-mevt" yani "Her nefis ölümü tadacaktır."
Ölen tek siz olmayacaksınız bunlar benim inandıklarım inanmayan arkadaşlara sonsuz saygı duyarım benim dinimde herkes inanmakta veya inanmamakta özgürdür.
Ölmeyi değil nasıl öleceğiniz daha önemli Allah ölümü de hayırlı ve imanlı nasip etsin.