adnanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocama astra j lere çok baktım bütçe 90 bin ama bu paraya döküntülerini veriyorlar
90 bin lira bütçe ile boyasız hasarsız 2016 model egea bulabiliyor musunuz gerçekten? piyasayı bilmiyorum ama bulunabileceğini sanmıyorum bu fiyatlara.

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benzin dizel?
gerçi hepsi aynı yakıtları fazla dizel 6.5 lt şehir içi yakıyor
direksiyon sert otomatik olan şanzumanlar biraz aptal yolu iyi algılamıyor vites atmıyor özellikle rampa aşağı yol ve motor sesi cok fazla duyuluyor.
içi geniş telefon sadece konuşmak için bağlanıyor müzik falan dinleyemiyorsun.

benzinliyse benzinli için yağ eksiltme sorunu vardi el atmışlardır muhtemelen

parça olarak fiyatlar yüksek tampon bagajdan geride bu nedenle genelde bagaj hasarlı olur egealar geri giderken iki kere düşünün zaten geri gitmek işkence
hangi model ve paket egea kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben çok rahatlıkla bluetooth ile bağlanıp dinleyebiliyorum.

ek olarak konfordan bahseden arkadaşlar olmuş bu araç sonuç olarak segmentinin en ucuz arabası ve bu fiyata çok da konfor beklenilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

1.6 dizel 2016 model egea'yı aile aracı olarak kullanıyoruz, ilk sahibiyiz. o yıllarda gidip aynı fiyata ikinci el iyi bmw mercedes falan alabiliyorken sıfır almayı tercih ettik. tabi şu an piyasanın dengesi oldukça bozulduğundan bu durum tepetaklak olmuş durumda.

1.6 dizelleri gerçekten çok seri.
genel olarak fiat marka araçların kronik olduğunu düşündüğüm şey şu klima bazen en soğuk ayara getirseniz bile hemen soğutmuyor.
herhangi bir problem yaşamadık açıkcası tam olarak fiyat performans aracı.

o bütçe ile ne idüğü belirsiz bir araba alacağımıza sıfır, bütçemize uygun olan bu aracı tercih etmiştik.