TARIKGVNC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
83 doğumluların kaderi bu dostum bende araba alacaktım aynı hesap fırladı gitti fiyatlar şimdi kaldık öyle. Arabadan vazgeçtik 2 aydır İstanbul'dan göç planları yapıyoruz Ege bölgesine. Senin ki soğuk bir yer benim planım sıcak ve deniz olan bir yere kaçmak
ben onu zaten yaptım hocam kayseriliyim 10 yıl istanbulda yaşadım evlendim kayseriye döndüm 1 yıl öncede antalyaya taşındım

esrefyasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülke değişirse bence daha iyi olabilir, çünkü Rusyanın yaşam standartı yüksek değil diye biliyorum, ancak detaylı araştırmak lazım
O çok mümkün değil hocam ben tr vatandaşıyım hanım rusya şimdi atıyorum İspanya'ya gitmek istesek hanım ayrı ayrı işlerle uğraşacak ben ayrı ayrı.. Çok mümkün bir plan değil.. Ya Türkiye ya Rusya

Turkic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle düşünün Rusya'da diyelim bir iş kurdunuz, parayı buldunuz, şirket vs. işler büyüdü. Sonra Türkiye ile Rusya arasında bir kriz patlak verdi. Putin'in kafası bir atarsa bir anda bütün mal varlığınıza el konulabilir ve hatta hapse atılabilirsiniz. Bir zamanlar Özbekistan'da marketler zinciri kurmuş insanların başlarına böyle bir hadise gelmişti. Göç edecekseniz başka alternatifler de mevcut.
hocam araba çarpabilir diye dışarı çıkmamak gibi bu senin dediğin ama yanılıyor muyum..