Forumda tam 7 aylık bir üyeyim, derken 1 günlük küsüratı da eklenmiş

7 ay 1 gün olsun. Gerek ticaretimiz, gerekse gündelik olarak R10 bağımlılığının hasıl olduğu konulara tıklayarak yorumlarımızı belirtmemizin sonucunda karşılıklı etkileşim aldığımız birçok arkadaşımız oluyor.
Daha önce 2 defa bu bölümde kişiye özel teşekkür konusu açmıştım. Son günlerde yine karşılaştığım güzel insanların, bu güzel yüreklerini görmemi sağlayan davranışlarına öyle spontane bir teşekkür etmek istedim.
- - @viarequal; kendisinden bir domain satın aldım. Diyaloğumuzun en başından sonuna kadar gösterdiği nezaket, güven, mülayimlik ve güleryüzlülük için Sinan hocama teşekkür ederim.
- - @sercanarga; 1 saat içerisinde çözebileceğim bir durumken, foruma açtığım bir Türk Telekom TL konusuyla ilgili anlık yardımseverliği ve karakterinin on numara oluşundan dolayı teşekkür ederim.
- - Faktoring'den ekmek yiyen arkadaşlar bana kızmasın
Banka transferi için az önce konu açtığımda hiçbir karşılık beklemeden, sadece yardımcı olmak için iletişime geçen @razor94; ve @omer45; arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Toplum belki de fazla yozlaşmış bir durumda, bu yüzden normal davranışları hayranlıkla takdir-e şayan karşılayarak teşekkürü borç biliyoruz. Olsun! Bozuk bir düzende temiz ve düzgün kalabilmek de marifettir. İçimden geleni dilime yansıtmak istedim

Değerli insanlar, iyi ki varlar..
Sevgiler.