Fiat yerine Ford bakın hocam. Daha sağlam bir araba sahibi olmuş olursunuz.
Hocam bütçe meselesi maalesef 90 bine sadece fiesta alabiliyorsun onuda pek beğenmiyorum açıkcası.
benzin dizel?
gerçi hepsi aynı yakıtları fazla dizel 6.5 lt şehir içi yakıyor
direksiyon sert otomatik olan şanzumanlar biraz aptal yolu iyi algılamıyor vites atmıyor özellikle rampa aşağı yol ve motor sesi cok fazla duyuluyor.
içi geniş telefon sadece konuşmak için bağlanıyor müzik falan dinleyemiyorsun.
benzinliyse benzinli için yağ eksiltme sorunu vardi el atmışlardır muhtemelen
parça olarak fiyatlar yüksek tampon bagajdan geride bu nedenle genelde bagaj hasarlı olur egealar geri giderken iki kere düşünün zaten geri gitmek işkence
1.3 dizel manuel hocam özellikte telefon olayını öğrendiğim iyi oldu teşekkürler
Hocam h kasa da olabilir.Bende 1.3 dizek h kasa var beğenmediğim koltukları ve eastronic vitesi.Koltukları çöküyor ki çoğu kişide duydum.Vites kararsız uzun yolda süperde trafikde 1,2 arası kararsız çalışıyor.Amaa konfor dersen plastik aksam çok az ön göğüs yumuşacık,yol tutuşu süper ne makaslara virajlara giriyorum petlas lastikle yapışıyor yola.Donanım desen yağmur sansörü,far sansörü,arka park sansörü,sport mod,kar modu,dijital kliması bana yetiyor.
Ha birde Astra h en beğenmediğim şeyi ön konsol düz double teyp alsan yakışmıyor.Aşşağıda kalıyor.Param zamanında j kasaya yetiyordu ama sırf otomatik diye h kasa alnıştım.Aklım şimdi J kasada.
haklısınız hocam teyp konusunada kesinlikle katılıyorum onuda araştırıp görsellerden taktıranlara bakmıştım hiç yakışmıyor
1.6 dizel egea kullanan biri olarak yol tutuşu ve konforu beni tatmin etti
Easy paket detaylarına da bakın derim, bir de fiyat da önemli
Teşekkürler hocam bilgiler için
Eğer bulabilirsen 308 1.2 VTI almanı tavsiye ederim. Her anlamda seni egea'dan kat be kat memnun eder.
Yeni kasamı hocam kaç modelden bahsediyorsunuz ?