Bizim insanımız asmalı kesmeli dizileri sever.Türkiye'de psikolojik diziler yok.Gittikçe ne olacak acaba diyeceğin yerde bizimkiler bölüm geçtikçe acaba sırada kimi öldürecek diyor.Sen Anlat Karadeniz diye bi dizi gördüm tesadüf.Adamı vuruyorlar adam ölmüyor.Suyun altında blmem kaç gün kalıyor ölmüyor.Mübarek mutant.Ondan sonra karısına işkence yapılıyor hem de öyle böyle değil.Gayet yayında gösterildi.Sonra kaldırıldı mı bilmiyorum ondan sonra Hercai gördüm.Mardin'in ortasında her gün birbirlerine silah sıkıyorlar hiç polis bilmem ne gelmiyor.Ama her gün kesin birbirlerine silah çekiyorlar hiç istisnasız.Bunlardan birini çocuk izlese ya kendini ölümsüz sanar ateş eder ya da eline silah alır.Bir de zamanda Kurtlar Vadisi vardı.O da bunlara benziyordu.Şimdi Çukur yani bu tip diziler bitmeyecek.Aksine daha da çok çıkacak.Biraz aklını çalıştıracak diziler artık çıkmamaya başladı.Sebebi ise artık toplum şiddete yönlendiriliyor ki bazı şeyler işlerine geliyor.Bir zamanlar 7 numara vardı çok güzeldi.Sonra Sevdaluk gibi bir dizi vardı.Kalbim Ege'de kaldı. Bu tip diziler gayet güzeldi.Belki saydığım son 2 dizi de entrikalar vardı ama o kadar da oluyor maalesef.