husamettinunal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya diyelim ki hesabın çalındı ve r10a eposta attılar hesap şifresi için şimdi ne olacak? kimlik istemeden direkt şifreni değiştirsinler mi?
CytSaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık bir sene önce R10 hesabıma @Kilic; girip Coşkun Çetin’le mesajlaştığında, üyeliğimi banladılar ve aynı şekilde geri aldım üyeliğimi.
Bence yerinde bir uygulama.
zekikaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10 her gün binlerce liralık ticaretin döndüğü tr deki en aktif platform çok çok daha sert önlemler bile gelse bence yerinde bir karar.. sizin adınıza söylemiyorum 7 yıllık üyesiniz zaten ama niyeti farklı olmayan insanların bu konuda endişe edecek birşeyleri olacağını düşünmüyorum ben..
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesabınız çalırsa yüksek ticaret puanınız ve üyelik tarihinizi kullanarak doIandırıcılık yapılmasın diye.
Cihazımı çalan birisi cüzdanımı da eş zamanlı çalabilir. Kimlikteki fotoğraf zaten siyah beyaz, oraya kendi fotoğrafını eklemesi zor değil. Yani cihaz ve cüzdanı çaldıktan sonra en kolayı zaten fotoğrafla oynamak ve sonra kimlik onayı ile buraya girmek, kimlik istemenin ek bir önlem oldugunu düşünmüyorum tabi eğer inceleyen benim yüzümü tanımıyorsa

Önerim nedir?

Bu uygulamanın çalışması için, en başta üye olurken talep edilmeli, hatta şuan mevcut tüm üyelerden talep edilmeli. Sadece şüpheli durum olunca edilmesi işe yaramaz diye düşünüyorum yukarıda verdiğim örnek sebebi ile. Böylece hem sistem çalışır, hem de benim gibi sadık üyeler tribe girmez

Yanılıyor muyum ?