Türkiye'deki kültürsüz cahil gençler bu tür dizileri izleyip özeniyor, belki forumdaki büyük abilerim bilmez ancak lisede gençler grup oluşturup mafyacılığa özeniyorlar hep bu s1f1r b1r veya çukur adlı dizilerdeki replikleri hareketleri masum tek çocukların üstünde deniyorlar veya grup halinde kavga ediyorlar ve okul yönetimindeki kişiler ağızlarını açmıyor.çoğu kişinin çoluğu çocuğu var burada 2 keko yüzünden kimse çocuğunun özgüvenini ömür boyu yitirmesini istemez.amerikada veya yurt dışında yok mu bu tarz diziler? var belkide türkiyedekinden çok ancak insanlar zeki, mantıkli düşünüyorlar özenmiyorlar.

Benim düzgün yetişmiş çocuğumu veya kardeşimi bu özenti sokak serserileri ve kekolarla aynı okullara aynı kefeye koyan[liseye girişte sınavların kalkması]devletde de suç var.

Bu insanlar düzelmiyorlar bu dizileri izledikce gaza geliyorlar.kavgayı, dövüşü, hırsızlık yapmayı marifet sanıyorlar ancak gerçek hayat böyle değil bunların acısı gençken çıkmazsa 30 yaşında çıkacak.bakın instagramda gezerken gördüğüm bi video;
https://www.instagram.com/tv/CBlp5ou...d=upx4j7n03s6d

hırsızlık marifetmiş gibi sanki lanse ediliyor.[bir diziden kesilmiş sahne]

gerek ortamdan gerek cahillikten gerek iq düşüklüğünden gerek ailenin yetiştirme tarzından 15 yaşındaki çocuklar​ bunlara özenip bunlar gibi davranmaya hareket etmeye çalışıyor.eminim r10'da aklı yerinde insanlar bana hak verecektir.

r10 ile alakası nedir diye soracaksınız bu dizilerin kaldırılması için bir çalışma yapılabilir mi? damat kaldırılması yönünde fikirlerim var vs. diyordu ve sizin fikirlerinizede merak ettim konu hakkindaki.

edit: illaki lisede ünide kavga olur herkesin kanı kaynar bizde ettik ama 15 kişi grup olup masum bir çocuğa iftira atıp dövmedik veya okula giderken yanımızda bıçak taşımadık.delikanli gibi kavgalar olsa neyse sokakta bile görmuşsünüzdür veya instada grup halindeki kekolar onlara gücü yetmeyene eziyet veya dayak atıyorlar sonra tehdit ediyorlar çocuklarda eziliyor birşeyde diyemiyor başıma birşey gelir diye.