Beraber bir projeye başlayıp, ayrılmış olabilirsiniz, ya da Fermayil aklındaki projeyi hayata geçirmek için yardım istemiş olabilir bunlar doğal şeyler. Elinizde beraber satabileceğinize dair konuşma belgeleri varsa, yönetime sunarsınız olur biter. Buradan her şeyi ben yaptım o da üstüne kondu gibi bir durum oluşmuş. Konu hoş durmuyor.
Ben kimsenin işine köstek olmam olmadımda. Ki bu konudaben programı yazarken söylemiştim. Bu sistemi bana öğreteceğinizi ve bunu beraber yapabileceğiz dediğimde. Hayır hocam ben satacağım gibi bir durum hiç olmadı. Haliylede ben hazıra konulacak birşeyi satmıyorum.
Şuda varki proje için ben bu şartlarda fiyat verdim kendiside iyi biliyor.250 tl ye yazacak arkadaş bulabiliyorsa yeniden yazdırsın bakalım. Programsal sıkıntılar olmadıgı halde sırf işimiz yürüsün diye kaç defa bilgisayarına bağlanıp gösterdim.
Gereksiz kod yoktur size göre gereksiz gelen kodlar vardır. Düz mantıktan kurtulun @fermayil.
hocam beraber sata bileceğimiz kısmında hiçbir zaman hemfikir olmadık siz teklif etiniz satış konusunu ben yapacağımı belirtim
programı siz kodladınız evet ama programı daha önce ben kodlamıştım güncelllemek istediğimi belirtim ve sizinle anlaştık proje fikir olarak tamamı bana ayit siz anlaştığımız fiyattan kodladınız
php lisans panelinin gerek olmadığını size demiştim uğraşmayın diye ve proje kodlama işini bitirdiğinizde lisans panelini iptal etim bunu size demiştim zaten
program konusunda müşterilerime destek vermediniz programı başka bir pc de test ettik çalışmadı o pc ye bağlandık hataları gösterdim düzenlediniz
projeyin ilk sürümünü bu videodan göre bilirsiniz bu yeni satışa sunulmuş yeni yazılmış bir sistem değildir müşteri kazanma kısmında yanılıyorsunuz benim her zaman müşterilerim vardı bunu whatsapp konuşmalarımizda size demiştim
https://www.youtube.com/watch?v=4rUPeh6c3bQ
Proje Satışa Sunduğum Tarıh Bu Videouyu Paylaştığım Tarihtir 20 Ağu 2019
Evet çok bilgili bir yazılımcısınız uğraştınız emek verdiniz fakat bu Programı ücret karşılığında anlaşarak yaptığınızı unutmayalım (ücret cuzi değildir sizin bana verdiğiniz fiyatıır)
Madem buradan yollarımızı ayırdığımızı bildirmek istediniz var olan bir projenin 4'cu sürümünü ücret karşılığı kodladığınızıda yazsaydınız keşke
+++
Ben zaten projeyi sıfırdan ben başlattım demedim. Sizin daha önce yazdıgınızı ve tekrarında yeni sürümü bana yazdırdıgınızı belirttim.