ITManagement adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar üstadlar,
Adana'da yaşayan bir kardeşiniz olarak bu sıcak günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz kaynak olan SU konusunda bir proje yapmak istiyorum.
Afrika'da bildiğiniz gibi bir çok ülkede su krizleri yaşanıyor. Bu konuda yardım toplayan bir çok kurum ve kuruluş olduğunu biliyorum. Ancak kapsamlı bir proje çıkartmak istedim.
Kendim Yazılım Mühendisi'yim ve startup diyebileceğimiz(henüz vergi levhasını almadığım) bir şirketim ve ekibim mevcut. Ekip arkadaşlarım kendi maaşlarından birkaç aylığına bu proje için feragat ettiklerini açıkladılar ve açıkçası buda benim yüreğimde bir sızıya sebep verdi. Bir youtuber arkadaşımız Katıl butonunda bir kısım ayırarak ve özel videolar paylaşarak destek olacağını açıkladı.
Biz firma olarak Youtube danışmanlıkları, büyük youtuberların kurguları, muhasebe sistemleri danışmanlıkları, web Tasarım gibi bir çok hizmet veriyoruz.
Afrika'daki bu konunun çözümü için bir miktar istişarede bulunduk ve bir kampanya başlatmak istiyoruz.
Herhangi bir ülke veya bölge seçimini henüz gerçekleştirmedik. Ve yasal prosedürler konusunda internette çok net bir bilgi bulamadım. Bulunduğum yerdeki kaymakamlıktan bilgi almaya çalışacağım.

Sizlerden ricamız ise şu aşamada yasal prosedürler konusunda bilgisi olan arkadaşlar varsa destek olması ve bildiğiniz bu konuda ihtiyaç duyulan yerler (Ugandanın X köyü gibi )varsa bizimle paylaşmanız yönünde olacak.
Geniş bir Youtube kitlesi ile projeyi paylaştırmayı hedefliyorum. Umarım alnımız ak başımız dik çıkabiliriz bu noktada özellikle @ibrhmatysn; kardeşime de teşekkürlerimi sunuyorum.
@Coskun; hocamızın da müsadesi olursa yasal prosedürlerden hemen sonra buradada kampanyamızı paylaşmak isteriz.
Hepinize konuyu sonuna kadar okuduğunuz için ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Yazım hataları için kusura bakmayınız. Biraz alel acele yazıyorum.

Not: Yasal prosedürler gerçekleşmediği için şuan herhangi bir maddi destek talebi asla bulunmamaktadır.
süper bir proje bence.
Bununla ilgili yardım kuruluşları var ve sizin baştan öğreneceğiniz ve yapacağınız tüm işlere hakimler bence onlarla iletişime geçerek ilerlemek veya onlardan destek almak daha iyi olabilir mi?
Belki sizin veya grubunuzun takılabileceği uluslar arası prosedürler olabilir veya bu işler için resmi olarak vakıf olmak gerekebilir mi?