Önceden iade olmadığını belirleterek mi satış yaptın ?
kişiye özel ürünlerde yasa olarak da iade etmeniz zorunlu değil sanırım
İade zorunluluğu diye bir şey yok.
Çizik derken hepsinde bir üretim hatasımı var ? Yoksa bir kaç adetlemi sınırlı bu çizikler. Savunma denilen olay siz durumun kimden kaynaklı olduğuna dair açıklamanızı yapacaksınız. Kişiye özel ürünlerde iade vb durumlar yok diyorsunuz ama satış sözleşmenizde ya da herhangi bir yerde o ürünle ilgili dediğiniz kelimeler tüketinin görüp bilebilecegi bir yerde somut şekilde mevcut deilse sizin demeniz bir anlam ifade etmiyor hocam
Kişi kredi kartı ile ödeme yaptı. Mesafeli satış sözleşmesinde de KİŞİYE ÖZEL ÜRÜNLERDE iade, değişim yoktur. Kargoda bozulan çizilen ürünler için firmamıza yaptırım uygulanamaz gibi ibareler var. Yani Mesafeli Sözleşmeye tik koymadan zaten ödeme yapamaz. Yani kabul etmiş sayılır. Ancak bulunduğum ildeki tüketici hakem heyetine gidip bu konuda bahsettiğimde. Kanunda yeri olmayan maddeler yok sayılır dedi.
Bilgim Yok ama ben tukeci halem heyetine bir markayi bulasik mak. Degisim konusunda sikayetci oldum her türlü savunma isteniliyor koskaca fabrika veriyorsa eger sizin vermemeniz doğru olmaz çünkü direk ticaret bakanlığı ile çalışmakta, su açıdan da bakarsak eger cevap vermezsen eğer suçlu sen olursun benim gözümde. Durumu anlat bence kim.ne kimler tarafindan oldugunu belirt illa uzun yazmana gerek yok bana gelen savunma 3 satırlık birseydi zatem hakem heyeti uzun metin yaziyor kim suçlu ise yüzde doksan karar değişim olur
Değişim gibi durumlarda ben 2. kere zarara girerim. Yani ürünün maliyeti zaten 70 TL
Sadaka diye bir şey yok hocam. Biraz empati yaparsanız müşteriyi anlayabilirsiniz. 100 TL sizi fakir yapmaz herhalde yeniden yapıp gönderseniz işinizi hakkınızla yaptığını gördükleri zaman bedava reklam yapardınız.
Hocam benlik bişey olsa amenna. Ben kitap gibi yapıp kargolamışım. Kargocular yapmış ne yaptıysa