Extsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öyle bir açıklama yazmışsınki , sanki programı sana yazmışım senden habersiz satışa çıkartmışım gibi bir tavır olmuş.
Neyse yönetime bildiricem zaten konuyu kapatsınlar. Hayırlı satışlar sizede.

Hocam fermayil ile yollar ayrı düştü artık. Ve olayı kısaca şöyle özetleyeyim. Biz ilk başta bu programı yazarken cüzi bir miktara anlaştık ve beraber satabileceğimizi konuşmuştuk. Ki programı baştan aşağı ben kodladım. Ayrıca php ile bir lisans paneli bile yazdım.
Aradaki fark ne dediğine gelirsek. Program konusundaki desteğin tamamını aslında ben veriyorum. Ki fermayilin sattıgı kişilerinde bir kısmına ben destek verdim. Olay bundan ibaret yani. Daha sonra kendisi kodsal kısımlarda kendince değişiklikler yapmıştır ama kodların ana kısmı bende tabiki. Haydi kalın sağlıcakla. Burada amacım fermayili kötülemek değil ancak başta konuştugumuz konuyu daha sonra müşteri kazanmaya başlayınca beni egale etmesi açıkcası tedirgin etti. Dilediğiniz yerden satın alabilirsiniz selametle.

hocam beraber sata bileceğimiz kısmında hiçbir zaman hemfikir olmadık siz teklif etiniz satış konusunu ben yapacağımı belirtim

programı siz kodladınız evet ama programı daha önce ben kodlamıştım güncelllemek istediğimi belirtim ve sizinle anlaştık proje fikir olarak tamamı bana ayit siz anlaştığımız fiyattan kodladınız

php lisans panelinin gerek olmadığını size demiştim uğraşmayın diye ve proje kodlama işini bitirdiğinizde lisans panelini iptal etim bunu size demiştim zaten

program konusunda müşterilerime destek vermediniz programı başka bir pc de test ettik çalışmadı o pc ye bağlandık hataları gösterdim düzenlediniz

projeyin ilk sürümünü bu videodan göre bilirsiniz bu yeni satışa sunulmuş yeni yazılmış bir sistem değildir müşteri kazanma kısmında yanılıyorsunuz benim her zaman müşterilerim vardı bunu whatsapp konuşmalarımizda size demiştim

https://www.youtube.com/watch?v=4rUPeh6c3bQ

Proje Satışa Sunduğum Tarıh Bu Videouyu Paylaştığım Tarihtir 20 Ağu 2019

Evet çok bilgili bir yazılımcısınız uğraştınız emek verdiniz fakat bu Programı ücret karşılığında anlaşarak yaptığınızı unutmayalım (ücret cuzi değildir sizin bana verdiğiniz fiyatıır)

Madem buradan yollarımızı ayırdığımızı bildirmek istediniz var olan bir projenin 4'cu sürümünü ücret karşılığı kodladığınızıda yazsaydınız keşke

Nephiliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beraber bir projeye başlayıp, ayrılmış olabilirsiniz, ya da Fermayil aklındaki projeyi hayata geçirmek için yardım istemiş olabilir bunlar doğal şeyler. Elinizde beraber satabileceğinize dair konuşma belgeleri varsa, yönetime sunarsınız olur biter. Buradan her şeyi ben yaptım o da üstüne kondu gibi bir durum oluşmuş. Konu hoş durmuyor.
+++