Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen sene bir mağdur gurubu oluşmuştu. Hemen hemen benzer sistem... Umarım sizinki de öyle olmaz..

Sistem sizin tekelinizde mi olacak, yoksa bireyle verecekmisiniz (geçen seneki tekel sistemiydi, en son bireyleri çıkarıp bitleri kendilerine almıştı sanırım)

Merhaba,
gerek kodların doğru çalışması , gerek ise IOS yada Android ile çalışma sistemimizin dışarı çıkmaması adına
tüm botlar tarafımızda çalışacaktır.

Bu arada tekel sözü biraz garip oldu ama , bu iş bizim tekelimizde degil
biz sadece yazdığımız kodun ve sistemin daha güvenli ve daha düzgün çalışması için kendi sunucularımızda yapmış olduğumuz konfigürasyonların
korunması tarafında duruyoruz.

Bahsi geçen sistemi bilmiyorum açıkçası, bu sebeple söyleyeceğim herhangi bir şey doğru olmaz.
yorumunuz için de teşekkür ederim.

ayhanteke07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam güzel birşey çıkacak gibi duruyor merakla bekliyorum şu kategoride bilgi sahibi olan nadir kişilerdensiniz.
Çok teşekkür ederiz.
Ve estağfirullah, ben mümkün mertebe edindiğim deneyimleri herkes ile paylaşıyorum. mümkün olduğu sürece kaynaklarını da yazıyorum ki, insanlar kulaktan dolma bilgiler ile
hata yapmasınlar.
bu deneyimleri de koda dökebilmiş ve çalıştırabilmişsek, işte o zaman güzel bir sonuc alırız hep birlikte.
Demo da birlikte dener, hatasıyla, başarısıyla hep birlikte test ederiz.

HEGEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google trendi önümüze getirsin istediğimiz konuda ona göre etiket girelim bota benzer şekilde pin artırsın
Küçük bir hata olabilir diye en azından bilgi vermek amaçlı yazıyorum.
Version 1 de sadece wordpress den alıp pinterest'e pin atacak sistem.
ama V2 ye bu söylediginiz şeyi ekleyebiliriz. ( eğer mümkün ise) hemen notu alıp kaydediyorum.

Graf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Editledim ama gözünüzden kaçmış olabilir diye tekrar yazmak istedim;
Bir öneri olarak benim tek postta 25 görsel olan ve makaleli sistemim var. Bu tek link içerisindeki görsellerden 2-3 tanesi alıp kolajlayıp bir de görsele başlık atarsa tadından yenmez
ben bunla alakalı bir soru sorayım müsadeniz ile;
mantık olarak 25 görselin hangilerini kolaj yapması gerektiğini nasıl bilmeli ?
örnek dikine olan 3 resmi al kolajla, ya da enine 1 dikine 2 resmi kolajla gibi mi ?

Not ; üstünde çalışılabilir bir mantık bu. V1 de güncelleme ile bunu deneyebiliriz.

Tüm yorumlar için yeniden çok teşekkür ederim