Trabzon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın ilanda belirtmiş olduğu gibi getiri garantisi yok. Kurduğu sitelerden ben bişi kazanamadım. Sistemi kendisi kurdu kendisi ayarladı. Hiç bir hesaba giriş yapmadım. Shadowban durumu da söz konusu olmadı. Pinleme sistemi kendiliğinden bir kaç defa durdu. Cronjob uygulaması kendiliğinden tüm sitelerde aynı anda durdu. Arkadaşın tavsiyesi aynen şu oldu "Zaten hitlenme garantimiz yoktu hocam bunu konudada buradada belirtmistim, Kategori degistirip deneyebilirsiniz" Almayı düşünen arkadaşlar parasını çöpe atmayı göze alarak bu işe girişmesini tavsiye ediyorum.

Unutmadan, bu şikayetlerimi konuya yazacağımı söylediğimde arkadaşın benden özel isteği oldu "1 sub fazladan hediye verdigimide yazabilirseniz size zahmet hocam" demişti. Bahşettiği clone sistemi ile kurulmuş 1 adet işe yaramayan site hediye ettiğini de bildirmek isterim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Pinterest tarafından api lere sınırlandırma geldiğinde günlük pin limiti oluşmaktadır. Bahsi geçen hizmette iyi niyetinize nazaran 1 sub fazladan verdim. Taahhüt ettiğim her işlem şuan devam etmektedir. Hesaplarınızı kontrol ettiğimde SHADOW BAN VE HESAP BANLAMA YOKTUR.
Cronların durma sebebi ise benimle alakalı değil çalıştığınız hosting ile alakalıdır. Cron job siteye ulaşamadığında fail verir. Yani hizmet sağlayıcınız ile görüşmeniz gerekir.

Yorumunuza nazaran tüm arkadaşlarımıza iletiyorum buradan. Yaptığımız işlem kazanç işlemi değildir ve garantimiz yoktur. Shadowu aşamayan banı aşamayan müşterilerimize pinlemeli hizmet sunmaktır.