mreucan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: Meraktan pm istemeyin.
Site için istenen fiyat:15.000 (adsense içerisindeki bakiye fiyata dahil.)
Sitenin aylık getirisi: 1.100 - 1.300 TL Adsense
Sitenin açılış tarihi: Mart 2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: HTML 5 Oyun - Site dili ingilizce
Günlük hit sayısı: 600-700
Ziyaretçi kaynağı: %100 Google
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet,
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır.

Siteyi normalde satmayı düşünmüyordum geçen ay aldığım ödeme rahatlatmıştı biraz. Ama iş yerinden ücretsiz izine çıkarılınca işler değişti. Borçlarımı kapatmak bu sürede kafamın biraz rahat olmasını istiyorum.
Siteye gelinde siteye yaptığım hiç birşey yok kenarda öyle duruyordu geçen ay birden gelirler ve hitler yükseldi 20.000 TL kazandırdı 18.500 TL hesabıma yattı.Koronodan dolayı TBM ve hitler düşmüştü piyango vurdu denebilir bunun için. Yani nedenini bende bilmiyorum bi anda yükseldi. Geçen ayki geliri yüksek diye onu aylık gelir fiyatına eklemedim.
İstanbul bahçelievlerdeyim dileyen gelir sohbet ederiz. Siteye bağlı 2 adet adsense var onlarıda vereceğim. 2 adsense olma nedeni 1 kere kısıtlama almıştım başka adsense eklemiştim siteyi hemen kabul oldu diğeride yedekte durdu öyle.

Edit: Söy​​​​lemeyi unuttum kenarda duran site demiştim. 3-4 tane de pinterest kurmuştum sublara gelir elde etmek için ama 1 ay falan tuttum sanırım sonra reklamları kaldırdım.

Adsense gelir görüntülerini ekliyorum. Bazı aylar adsense değişikliği yaptım kısıtlama haricinde TBM de değişiklik olurmu gibisinden.

Site adresini pm alabilir miyim? en son güncellemeden nasıl çıktı site?