Murataraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin extended lisansın ne olduğunu bildiğiniz yok heralded extended lisans uygulamanın satışını yapabilmeniz için size ayrıcalık sunar regular lisans ise sadece tek kullanımlık lisanslık yani satışını yapamazsn yaparsan yasaktır ona lafım yok

Düzenleme ise paket adını uygulama ismini gerekli türkçeleştirme işlemi ve birkaç yerdeki tasarım değiştirilerek gayette satışa sunulabilir bunu yapan bir çok üye var yasak olsa çoktan banlanmış olurulardı lütfen gidip bi araştırın sonra gelip insanların konusuna yazın.

Burdan konuyu açan arkadaşa seslenmek istiyorum extended lisansınız var ise arkadaşa gösterirseniz sevinirim yoksa böyle bir satışa hakkınız yok arkadaşıda benide bilgilendirirseniz sevinirim.
sevgili murat benim anlatmak istediğim o değildi. Eğer bir hesaptan extended lisans alırsanız diğer uygulamaların toplam normal satışı ve kaç tane extended lisansı olduğunu görürsünüz. Benim anlatmak istediğim linkini bıraktığım uygulama extended lisans olarak hiç satılmamış. Extended satışı 0 olan bir ürünü nasıl alıp satış hakkı olabiliyor? ben bunu anlatmak istiyorum