Bence sistemin bahane üretmesi engellenmeli. Ben şunu gördüm bundan önceki hizmetlerde. Sistemi alıyorsun diyelim banlandı veya hitlenmedi.
Neden banlandı?
Çünkü x fiyata proxy almadın
Onu da aldım neden banlandı?
Çünkü hesapları benim dediğim satıcıdan almadın
Oradan aldım neden banlandı?
Çünkü hostunun ipsi banlıdır
Neden hitlenmedi?
Kategorilerin kötü
Şu bile oluyor. Mesela deniyorki bana mail ver gerisine karışma. Sonra mailler sorunlu deniliyor. En kötüsünü söyleyim. Birisi mükemmel sistem kurduğunu kazanç raporlarıyla gösterdi. Bana da xx.xxx fiyata kurmayı teklif etti işi verdim. 2 ay sonra onun kendine kurduğu sistem günlük 100 lira bana kurduğu sistem 10 lira. Nedenini sorduğumda "tabiki kendime kurduğum gibi kurmadım" dedi. Bakın bu bir dramdır : ) Eğer pinterest işini biliyorsanız ve satışa çıktıysa o iş tüm bilginizi ortaya koymanız lazım. Mail satıcınızı, kategorinizi, hostunuzu vs saklaayrak yarım satış yapmamalısınız. Bunları her acemi okusun ibret alsın. Başarılar diliyorum tabiki.
Çooook şık sorular yada notlar,
Öncelikle teşekkür ederim.
Elimden geldiğince açıklamaları yazayım.
"Çünkü x fiyata proxy almadın"
Free proxyler ile bile pin attım günlerce. eğer sitenin içeriği çöp ya da birileri tarafından spamlanmamışsa ( yaşanmadı ama bilgi olarak veriyorum) banlanan hesabım yok.
Çünkü hesapları benim dediğim satıcıdan almadın
Eğer hesaplar açıldığında Shadow a düşmemiş veyahut 1 ip den 10 hesap açmak gibi zorlama işlem yapılmamış ise sorun yaşamadım.
buna daha açık bir örnek vereyim, ben hesap açabiliyorum, lakin 1 ip den 1 hesap açıyorum. 24 saat bekletiyorum, cünkü bazen pinterest direkt hepsini silebiliyor.
eğer ki 24 saati geçmiş ise benimdir.
Çünkü hostunun ipsi banlıdır
bunu anlayamadım cidden, cünkü pinleri siz atmayacaksınız bizim sistemimiz atacak, o yüzden sorun yok.
(yanlış anlamış da olabilirim, lütfen beni düzeltin)
"Neden hitlenmedi?
Kategorilerin kötü"
Bu güne kadar yazdığım tüm yazılarda genelde şunu yazarım, ben kategori , kelime, ve türevi şeylerden anlamam.
ben kod yazmayı ve sistem takibini iyi yaparım. Ve bu sebeple pin atan sistemi yazdım.
Burada Wordpress den içerik okuyup pin atan bir sistem olacağı için
Kategori'yi siz zaten belirlemiş ve sitenize içerikleri çekmiş olmanız gerekiyor.
yani hitlenmesi için gerekli çalışmayı sizin yapmış olmanız lazım.
Sistemin işi pin atmak, takip yapmak, repin yapmak, video atmak gibi gibi.
bu arada not olarak ileteyim, kimseye kod vermiyoruz, kimsenin sunucusuna sistem kurmuyoruz.
sadece panel veriyoruz ve sizi hem Cron hem sistem yavaşlaması, hem pinleme derdinden kurtarıyoruz.
Not ;
kodlarımız haric hiç bir şeyimizi saklamıyoruz

çıktığında haberimiz olsun yeter hocam
Beta testleri için başlık açıp tüm arkadaşlarımızı davet edicez.
Mutlaka haberiniz olur

teşekkürler.
sublarla çalışırken yeni gelen güncellemeler sonrası yaptığınız işlerde görüntüleme alıyor, hit sağlıyorsanız çok iş yapar sistem. şu an sublar en arkalara postalanmış gibi çünkü. var mı bu tarz iyi neticeler son 2 haftadır?
Hit konusunda bir kaç arkadaşımızın sitelerini pinliyoruz.
onlar bu post'u okuduklarında mutlaka bilgi yazarlar altına.
ama subları pinlerken şu ana kadar bir ban, subban, shadow yaşamamak bizi keyfilendirdi.
Nazar etmeyeyim de

wordpress için orjinale yakın içerik oluşturabilirse bence efsana bir özellik olur, sadece pinterest için değil başka sistemler için bile kullanılabilir. Yani istediğimiz kelime civarında spinli veya çevirili içerik oluşturabilen ve o içeriklere alakalı resim veya galeri oluşturan bir program....
Bu konu üstünde ciddi kafa yoruyoruz.
ama elimizdeki sistem gibi kesin, net, emin olduğumuz bir sistem olmadan denemeye almak zor görünüyor.
ama bizim de düşüncemiz bu yönde .