pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hesapları banlatmayacak sisteme sahip olsun, hesaplar tıkır tıkır kazansın bunun garantisi olsun. onun dışında hiç bi garanti sunulmadan hele ki şu dönemde hiç bi garantisi olmayan tüm programlar bana göre birbirinin kopyası. yok derseniz ki bu sistemde öyle bi yönlendirme var ki hiç bi sub un banlanması mümkün değil dilediğiniz siteyi sub u bağlayabilirsiniz o zaman insanlar der, işte bu olmuş. diğer türlü tüm pin sistemlerinin neticeleri birbirinin kopyası gibi. üretiyosun üretiyosun ne zaman patlayacağını bekliyosun özellikle sublarla çalışıyorsan. ama subla çalışmak için bi alternatif gelişmişse sistemde, o zaman iyi iş yapar. yok gelişmediyse, anadomainiyle az sayıda sitede manuel tarzı çalışmak isteyenler için resim özgünleştirme özelliği eğer iyi çalışıyorsa avantaj sunar sadece. çok sayıda hesapla çalışanlar için tehditler sürecektir.
Oy oy oy , liste oldukça uzun olmuş.
Yaptığım Testlerden bir kaç küçük bilgi verebilirim.
şu ana kadar sadece 1 tek hesap shadow ban yedi, o da benim halt etmemden oldu. Proxy ile USA dan çalışıyordu ben TR ip si ile girdim ve mailin şifresini bulamadığım için shadow yedi.
aktif çalışan 105 hesaptan sadece 1 tane shadowban.
bunların içinde tumlbr yönlendirme, blogspot yönlendirme, site yönlendirme ve ana domain e pin atan hesaplar var.
eksik bilgi verdigimi bu cevap sayesinde farkettim. hemen ilk mesajın içireriğini de düzeltiyorum.
buraya da yazmış olayım
sistem Wordpress den alıp Pinterest'e pin atmak üzerine kurulmuştur.
yani domain, subdomain ya da yönlendirmeleri biz degil siz yapıyorsunuz.



"hesaplar tıkır tıkır kazansın bunun garantisi olsun"

bundan 2 hafta öncesine kadar bunun garantisini verebilirdim. ama son güncellemeden sonra sadece hesapların (sürekli login yapılmadığı sürece) shadowban yemeyeceğini garanti edebilirim.

digerlerinden çok ciddi bir farkımızı söyleyebilirim.
Pinterest kullanıcılarının login edildigi her bir telefon Icloud'a kaydedilier ve pinterest bu telefon gerçek mi diye sorguladığında Icloud onay verir
bu sayede kurallar dahilinde oynadığında şu ana kadar düşen bir hesap olmamıştır ( 1 tane haric)

Her bir hesap gerçek bir telefon ile pinterest'e bağlandığı için düşme riski minimuma iner.

buna ek olarak Domaini Subban yemiş kullanıcılar bile halen aktif şekilde çalşıyor.
subban sebebi de siteyi direkt olarak bir reklam servisine yönlendirmemiz olmuştur.

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.