24 mayıs tarihinde trendyoldaki " BOFİGO " mağazasından (KESİNLİKLE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN) 3 adet kamp sandaliyesi ve 1 adet masa siparişi verdim. Fakat ürün 1 hafta falan kargolanmadı. Sonra kargolandı, 1 hafta kargonun şubesinde bekliyor şeklinde gözüktü takipte. Bu arada masaları ve sandalyeleri ayrı aldım. Masa kargolandı, geldi. Sandalyeler ortada yok. Neyse bekledik bekledik ürün 1 hafta mng kargoda yattı sonra hareket etti. Geldi ne göreyim, 3 tane sandalye yerine 2 tane gelmiş. Daha önce e-ticaret yaptığım için bazen kargo boyutlarından dolayı parçalı kargo gönderimi yapabiliyorduk. Dedim heralde parçalı gönderidir, 1 hafta daha bekledik etti 3 hafta. Trendyola 18 Haziranda bu durumu bildirdim. Sözde kayıt aldılar. Gelen giden yok. Bofigo denilen sorumsuz firmanın ne whatsapp destek hattına ne sabit hatlarına hiçbirine ulaşım yok. Trendyoldan eksik ürünüm gelsin dedim, sözde firmayla iletişime geçmişler bilmemne hala gelen giden yok. Yaz bitecek 1 ay dahamı beklicem ben sandalye için. İade edin paramı dedim. (Geçen hafta pazartesi 22 haziran). Ondan sonra neredeyse her gün aradım Bugün 29 haziran ve hala ne gelen giden var ne bir bilgi var. Her gün aramaktan bıktım. Problem çözülmezse hayatımda ilk defa tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorum. Başına bu tarz bişey gelen varmı daha önce ne yapmak lazım? Bu arada bahsettiğim firmadan kesinlikle alışveriş yapmayın önermiyorum.