Numaranın başını paylaşın hocam görüşelim
valla hocam hiç gerek yok boşu boşuna uğraşmayın

karakola gidip durumu bildireceğim belki bir şey çıkar imkansız olsa da

sadece telefon numarası doğru onu biliyorum instagramına kadar her şeyi attı çocuk seni bulayım kesecem falan diyor
Destek mesajı at nadirde olsa destekten gelen şikayetleri banlıyorlar. Destek ekibine bildirebilirsin. Çocuktur büyük ihtimalle... En büyük ders ban yemesi olacaktır.
evet gerekli fotoğrafları attım desteğe ama böyle şeylerde ''otomatik sistemimiz zaten devrede'' tarzi saçma sapan cevap veriyorlar
Benim profilimde numaram felan yazıyor numara mı ver adres felan veririm ben onlara 😁 çok takılma klavye erkeklerine .
ahahahaha hocam uğrasmayin valla bosuna
Birde cs1.6'ya gel, adamlar kendilerine ping atıp video çekiyor. Sunucu tarafımızca down edilmiştir vs... Yada sitedeki sunuculara öğeyi denetle yapıp tüm sunucular down edilmiştir. Sunucu sahibine tehdit ediyorlar sunucuyu kapamazsan tüm aileni hekleriz felan

. Normaldir.
ergen tayfa yüzünden çekilmiyor oyunlar artık
ohooo. oyunda aldığımız tehditleri yazsam roman olurdu. 600 kişilik unionu yönetiyordum.

)
lol a kaç sene önce yeni yukselişteyken bir şans vermiştim, kitlenin leş olmasından dolayı 2 dk sürmedi tecrübem. bugün hala aynı anladığım kadarıyla.
toksik kitle her oyunda var, görmezden gelmek en iyisi hehe.
dota ♥️
%95 ergenler tarafından oynanıyor hocam oyun gerçekten artık çekilmez halde
Bunlar oyunun tadi tuzu
valla hocam böyle tad tuz olmaz olsun
lolün daha üst seviyesi var henüz rastlamamışsın hocam daha bekle sen

) tahmin edebiliyorum