İstediğim scripti ben kısaca bahsedeyim gelecek fiyatlara göre yaptırmak istiyorum.
3 Grup olacak,
Admin
Yazarlar
Müşteriler
Öncelikle müşteri siparişini geçecek, siparişini geçerken öyle çok bilgi gereksinime ihtiyaç yok Kaç kelime alanı burayı rakamsal zorlamıcak çünkü kelime sınırı olmayabilir de yazabilir. İçerik hakkında bilgi kısmı olacak burası da nasıl bir makale istediğini ile ilgili yer.
Yazarlar kısmında ise yazarın banka bilgileri, alacağı ödemeler yaptığı işler ve makale alma imkanı olacak hattamakale alma değil de sipariş panelinde görünecek bittiği zaman siparişi sisteme yükeleyecek.
Admin de özellikle istediğim şu biz genellikle müşterileri whatsapptan alıyoruz bu yüzden admin panelden makale siparişi girişi yapmalı ve makaleleri istediği yazara atayabilmeli. Yüzlerce yazarla çalışmıyoruz biz o yüzden sorun olmaz bu özellik bizde.
Yani açıkcası piyasada bulunan makale scriptleri tarzında olacak ama sade bir şey olacak altı üstü makale sitesi bu yüzlerce kategoriye gerek yok kafa karışıyor sonra. Gayemiz arşivlerimiz saklansın falan.
Bu tarz fiyat ne olur ne biter

Bu konuda ki ideal bir script ama bana karışık geldi. Ben biraz daha sade istiyorum.
TIKLAYINIZ
Açıkçası bu tür olaylara hakimiyetim olmadığı için derdimi belki çok iyi anlatamamış olabilirim, şimdiden özür dilerim.