Arkadaslar öncelikle merhaba .Hernekadar ben yeni öğrenmiş olsam da uzun süredir indigocoin adlı siteyi kullanan kişiler var.
Site Yatırımli veya Yatırımsız olmak üzere bulut madenciligi deneyimi sunuyor ve şuan için ödemelerini 5 ile 30 dakika arasında yapıyor.

Ben bitexenden kazandığım exenlerin bir kısmını deneme amaçlı siteye attım 3 defa 1000+ doge çekim yaptım.
4. Çekim limitine ulaşmak üzereyim. Şuan ki kazım gücü ile 48 saatte yaklaşık 1350 doge kasıyor sistem.

Kısaca anlatmak gerekirse sistem şu şekilde işliyor.
Referans başına size 25 Gh/s kazım hızı veriyor
Ayrıca saat başı bonus özeligi var. Bonus özelliğinde 1 ila 25 Gh/s kazım hızı veriyor.
Ayrıca referansınız yatırım yaptığında ekstra olarak yaptığı yatırım kadar sizede %10 bonus veriyor.

Ek bilgiler:
Sitenin açık kalması gerekmez.
Kazım gücünüz ne kadar fazla olursa okadar hızlı kasar.

Yatırım yapmayı düşünen arkadaşlar. Yatırdığınız Tutar sistemde beklemiyor geri çekme gibi bir durum yok. Siz o para ile kazım gücü satın almış oluyorsunuz.

Yatırım kısmında 3 farklı kontrat seçeneği mevcut 1,3 ve 5 yıl şeklinde
1 yılı seçerseniz yatırdığınız tutara karşılık en yüksek kazım gücünü almış oluyorsunuz. Yıllar uzadıkça kazım hızı düşüyor.
Örnek verecek olursak 200$ lık bir yatırımda.
1 yıl 200.000 Gh/s
3 yıl 150.000 Gh/s
5 yıl 100.000 Gh/s

Yatırım yapmayı düşünen arkadaşlar lütfen sizi üzmeyecek tutarlarda deneme yapın. En baştada belirttiğim gibi ne kadar süre daha ödeme yapacağı belirsiz.

Benim referanslarım + topladığım bonuslar ve 25 dolar civarı yaptığım yatırım ile 34638.80 Gh/s kazım hızım var.

Değerlendirmek isteyen arkadaşlara refli ve refsiz linkleri bırakacağım.
Ödeme kanıtları, ve yatırdığım tutarlar aşağıda görseller ile mevcut.
Görsel-1 Ödeme ve Satınalma Bilgileri​​​
Görsel-2 Bonuslar​​​
Görsel-3 Referanslar​​
Görsel-4 Bittürk Ödeme Kanıtları. ​​

Refsiz Link​​

Referanslı Link​​

Son olarak sitenin ne zamana kadar ve ne kadar ödeme yapacağı Belirsiz. Şuanda ödemeleri düzenli olarak yapıyor ve hiçbir sorun yaşamadım.

NOT: Vpn ile sahte ref kasan tanıdıklarım var ve hiçbir şekilde ödeme alamadılar.

Ek NOT: YouTube'da birçok video var Türk yabancı karışık birçoğu scam demiş fakat ben şuana kadar ödemeleri en geç 15 dakika içinde aldım.
Benim dışımda hiç yatırım yapmadan 8. Ödemesini alan Tarkan Balaban isimli kişi mevcut bunun dışında ödeme alan başkaları varmı bilmiyorum.