Hocam öyle bir açıklama yazmışsınki , sanki programı sana yazmışım senden habersiz satışa çıkartmışım gibi bir tavır olmuş.
Neyse yönetime bildiricem zaten konuyu kapatsınlar. Hayırlı satışlar sizede.
Hocam sorun şu ki bak iki satıcı var ikisininde aynı telefonu size satmaya calısıtığını dusun ve sek doğal olarak soruyorsun neden senden alayım ikisininde mantığı ve işlevi aynı birinizin diğerininkinsen farkı olması lazım ki bunu soruyoruz fark ne yani? Biri ters takla atıp diğeri salto mu atıyor bunu öğrenmek istememiz en doğal hakkımız değil mi?
Hocam fermayil ile yollar ayrı düştü artık. Ve olayı kısaca şöyle özetleyeyim. Biz ilk başta bu programı yazarken cüzi bir miktara anlaştık ve beraber satabileceğimizi konuşmuştuk. Ki programı baştan aşağı ben kodladım. Ayrıca php ile bir lisans paneli bile yazdım.
Aradaki fark ne dediğine gelirsek. Program konusundaki desteğin tamamını aslında ben veriyorum. Ki fermayilin sattıgı kişilerinde bir kısmına ben destek verdim. Olay bundan ibaret yani. Daha sonra kendisi kodsal kısımlarda kendince değişiklikler yapmıştır ama kodların ana kısmı bende tabiki. Haydi kalın sağlıcakla. Burada amacım fermayili kötülemek değil ancak başta konuştugumuz konuyu daha sonra müşteri kazanmaya başlayınca beni egale etmesi açıkcası tedirgin etti. Dilediğiniz yerden satın alabilirsiniz selametle.