SkyGhostAir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim beklediğim sadece kargo içeriğinden ne çıktığının belirtilmesi. Bu kadar basit. Bunun için kargocu ile iş birliği neden yapılsın, resmi bir belge talep ediyorum sadece. Ürünü teslim aldıktan sonra istediğim kadar video ve fotoğraf çekeyim bu hiç bir şeyi değiştirmez ki. İstersem kargoyu yere kendim atar hasar veririm, istersem belirttiğim gibi 3 ürünün 2 sini çıkarır öyle video çekerim? Bakalım süreç nasıl işleyecek.
Ürünü teslim aldıktan sonra istediğim kadar video ve fotoğraf çekeyim bu hiç bir şeyi değiştirmez ki.
Bende onu diyorum kargocu mahalleden arkadaşın, akraban olabilir içinden malzemeyi aldıktan sonra kargocuyla video çektiysen?

İstersem kargoyu yere kendim atar hasar veririm, istersem belirttiğim gibi 3 ürünün 2 sini çıkarır öyle video çekerim? Bakalım süreç nasıl işleyecek.
satıcı her şekilde iadeyi kabul etmesi gerek illa kanıt derse sen kanıt iste "senin siparişi hazırlarken kutuya 3 tane koyup paketlediğin videoyu at" diye. ortada enterasan bir paradoks var.

Demek istediğim kargo paketinde hasar yoksa kargocu teslim etmeden paketi açtırmaz teslim aldıktan sonrada kargocunun bir olayı kalmıyor devreden çıkıyor. Sen iade talebi oluştur verilen numara ile malzemeyi geri yolla kanıtlaman gereken birşey yok tam gelen malzemeye eksikte diyebilir her şey alıcının vicdanında...