Lederheld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madde 1: Ailenizi hiçe sayın, ailenize rest çekin demiyor, kendi fikirlerinize, hedeflerinze daha çok önem verin.
Madde 2: Feto olayı hakkında bilgim yok daha detaylı dinlemek isterim. Kime destek oluyoruz en azından bilmiş oluruz, cidden var ise böyle bir durum cidden üzücü.
Madde 3: Herkes ticaret yapsın demiyor doktor olmak isteyen doktor olsun ticaret yapmak isteyen ticaret yapsın diyor. Bu adamı da ben girişimci ruha sahip olduğum için takip etmiştim ve kitlesi de bu şekilde olsa gerek, gidip yoldan geçen biri izlemez.

cidden millet olarak olayları a noktasından alıp x noktasına kadar getirmekte çok başarılıyız Bu tarz yorumlara daha fazla cevap vermeyeceğim arkadaşlar bilginiz olsun, oturun düşünün video neyi aktarmak istiyor siz neyi anlıyorsunuz. Ülke olarak maalesef okuduğumuzu anlamakta son sıralardayken dinlediğimizi doğru anlamakta da son sıralarda olmayalım.
Mesajımı editledim videoyu izlemeyip genel olarak yorum yazdım ben yani GENEL bir yorum. Ben videodaki elemanı aşağılamadım zaten akıl veren çok olur diyorum İCRAAT lazım. Adam çok şeyi başarıp abd gitmiş insanlara akıl veriyor şimdi senelerdir kaç kişi videolardan etkilendi başarıya ulaştı? Demek istediğim bu