GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
KESİNLİKLE ÇOK DOĞRU KATILIYORUM.

Şimdi videoya gelince, her aile bir değildir. Bu eleman work & travel ile abd'ye gidip orada kaldı. Şimdi şöyle bakın olaylara, bazı şeyleri başarmış insanların nasihatları çok kolaydır. Misal ben 5 sene önce r10dan iş yaparak geçim sağlardım, ayrıca ek olarak çalışırdım. Aradan 5 yıl geçti, kendi işimi yapmaya başladım ve bu 5 senelik süreçte 3 farklı ülkede oturma iznim ve 2 tane şirketimiz var. Allaha şükür işlerimiz çok iyi ama bunlar benim AİLEMİN DESTEĞİYLE oldu. Çünkü her daim anne ve babam destek sağladı bana. Her aile bir değildir, her ne olursa olsun ANA BABA HELALLİĞİ, RIZASI, DUASI alan adamın işleri DÜZGÜN gider. Almayanlarında sonu elbet hüsranla biter. Bu görüşüme katılmayanda olur saygı duymak lazım.

Ben şimdi youtube video çekip 5 senede yaşadıklarımı ve neleri başardığımı motivasyon yapıp anlatsam bu izlediğiniz videoya bakmazsınız belkide. Akıl veren çok olur, herkes akıl verir önemli olan İCRAAT.. Adamlar seminer veriyor milyon dolarlık olmuşlar anlatıyorlar, dinleyen kaç kişi bu seviyelere geliyor? Bu eleman sürekli video atıyor senelerdir izleyenlerden kaç kişi abd'ye girdi iş kurdu zengin oldu? Korkanın çocuğu olmaz, adam gibi iş yapacaksın ve ANANIN BABANIN RIZASINI ALACAKSIN yoluna devam edeceksin. Kendi yapacağın varsada düzgünce anlatacaksın helallik alacaksın sonra yiyeceğin ekmek varsa yersin.

Arkadaşın videolarını izliyorum, 2 ay önce onun videolarında birisi fetöden abdye kaçtın bunu insanlara anlatmıyorsun yorumlarımı silme vb şeyler yazmıştı bu hayrettinle takışma zamanlarında. Böyle motive videosu izlemek güzeldir herkes aaaa vay canına adam yapmış bizde yaparız der. Motivasyon etkisi 12 saat sürer beyinde ve yine normal rutinine döner insan. Bu videoları 10 milyon insan izler ama hayatını değiştirecek adam sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Bu çocuğu ilah görüyor herkes, ağzı iyi laf yapıyor doğru, bazı şeyleride başarma yolunda elbette doğru, ama sen bu videoları izlesen ne olacak senin nato kafa nato mermer olursan, herkes ticaret yapamaz. Herkes ülkesinden dışarıda yaşayamaz. Herkes açıkgöz ve cin fikirli olamaz, adam kendini izah edemiyorsa bu adamı abd yada farkı ülkeye yolla para kazan desen ölür çöp olup gider. İyi bir anne baba zaten çocuğunun yoluna engel koymaz doğru yönlendirme yapmalıdır.
Madde 1: Ailenizi hiçe sayın, ailenize rest çekin demiyor, kendi fikirlerinize, hedeflerinze daha çok önem verin.
Madde 2: Feto olayı hakkında bilgim yok daha detaylı dinlemek isterim. Kime destek oluyoruz en azından bilmiş oluruz, cidden var ise böyle bir durum cidden üzücü.
Madde 3: Herkes ticaret yapsın demiyor doktor olmak isteyen doktor olsun ticaret yapmak isteyen ticaret yapsın diyor. Bu adamı da ben girişimci ruha sahip olduğum için takip etmiştim ve kitlesi de bu şekilde olsa gerek, gidip yoldan geçen biri izlemez.

cidden millet olarak olayları a noktasından alıp x noktasına kadar getirmekte çok başarılıyız Bu tarz yorumlara daha fazla cevap vermeyeceğim arkadaşlar bilginiz olsun, oturun düşünün video neyi aktarmak istiyor siz neyi anlıyorsunuz. Ülke olarak maalesef okuduğumuzu anlamakta son sıralardayken dinlediğimizi doğru anlamakta da son sıralarda olmayalım.