Lederheld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Özellik olarak kendi hayatınızda kariyerlerinizi belirlerken ailenizi dinlemeyin diye belirtiyor hocam uyuşturucu içme gibi şeyler söylemiyor günümüzde aklı selim gençlerin ailelerinden daha çok bilgiye sahip olduğunu söyleyebiliriz. çağ çok farklı bir şekilde değişti ek olarak Amazon'da satış yaparak çok ciddi rakamlar kazanıyor kesinlikle eğitim satan amazoncu değil bu adam bize yaptığı hatları anlatıyor sürekli bunları bunları yapmayın diye bence iyice tanımanız lazım arkadaşı cidden tanıdığınızda iyi şeyler aktardığını söyleyebilirim Adam bize başarısından genelde bahsetmez, başarısızlıklarından bahseder bunu ayıran nokta ise budur zaten diğerleri gibi toz pembe göstermiyor.
valla sevgili dostum bi kaç videosuna baktım şimdi iyi hoş diyemeyeceğim ama güzel anlatıyor, merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldinizabone olunculardan daha iyi bir youtuber orası kesin.
videosunda " size din satanlar ahlak satanlar dinsizlerin ve ahlaksızların en önde gidenidir diyor"
harika bir cümle sonuna kadar katılıyorum.
" size başarı satanlar size ailenizi dinlemeyin diyenler"
başarısızların ve ailesinin sözünden çıkamayanların önde gidenidir =) cümlesini kurmak isterdim ama kendisi benden önce söylemiş.

sosyal medya böyle bir yer işte kimdir bilmezsin nedir bilmezsin ne görürsen o in midir cin midir başarılı mıdır gerçek niyeti nedir belirlediği asıl hedef nedir bilemezsin.
bu videolara bakarak ailesini dinlemeyen abd ye göçenler mutlaka çıkar abd de bu adamla karşılaşsan iki laf konuşamazsın orası da ayrı =)
ben her zaman başkalarının önerdiği hayatlardan ise kendi hayatımı yaşamayı tercih ederim.