SkyGhostAir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kargocu ile tartışmamın nedenini açıklamıştım. Gözünün önünde açmış olmama rağmen video ve fotoğraf çekmeme izin vermedi, iade almadı ve tutanak tutmadı. Telefondan 3 adet aldığımı gösterdim, firma ile görüşün dedi sadece. Bana 1 adet geldiğini nasıl kanıtlayacağım dediğimde sokağa çıkma yasağı bitince şubeye gel beni bul diyor. Sözüne güvenmiyorum sorun orada, kanıt yok. Kendim açtığım paketin fotoğrafını çektim ama sonuçta 2 tanesini ayırıp 1 tane ile çekmek çok da zor bir şey değil, bu nedenle kanıt niteliği taşımaz.
Hocam kargoda sorun olmadığı için kargocunun orada tutanak tutmasını gerektiren bir durum yok yanlış anlamayın sürekli kargo işlerimiz olduğu için işleyiş öyle kargo gelir kutusunda problem varsa (taşıma esnasında hasar görmüş olma ihtimalinden) hiç almadan tutanak yazıdırıp geri gönderirsin yada teslim alırsın teslim alındıktan sonra iade talebi açarsın geri kargolarsın kanıt olayıda kargocu fotografını videosunu çektirmez satıcı işbirliği var diye tepki gösterebilir kargocu zan altında kalır diğer arkadaşların yaptığı gibi ürünü teslim alıp açarken video çekip sorun varsa iade talebi oluşturup geri kargolamaktır.