selamlar dün kedi bakan bir arkadaşıma gittik benim şua evimde 5 kedi var yavruları saiplendirmeye çalışıyoruz v.s yine bir başka arkadaşımın 3 kedisini sahiplendirmek için ailelere götürüp teslim ettik ordan da dediğim gibi kedi hatta bir dünya kediye bakan arkadaşıma geçtik (arkadaş dediysem annem yaşında kadın) bir kedi vardı dikkatimi çekti kedi gayet sağlıklı hareketleri v.s yerinde yemesi içmesi normal ama kedinin karnı müthiş derecede şiş ama yumuşacık yani sert bir şişlik değil. bu arkadaşımızda zaten gelen desteklerle o canlara bakıyor v.s durumu yokmuş şuan veterinere gitmeye bizde kendi himayemize aldık kendi veterinerimize götürdük karnından şırıngayla su aldılar ve kedinin fib olduğunu en fazla 1 buçuk ay yaşayabileceğini söylediler fibden zaten litaratürde kurtulan can yokmuş. ya 1 buçuk ay yaşayacak yada hemen uyutulacaktı diğer arkadaş bu kararı veremedi salya sümük ağlıyordu bende hemen uyutulmasa kararını verdim çünkü biliyorum ki geriye kalan sürede ani 1 buçuk ayda yaşayacak tı ama yavaş yavaş ızdırap çekecekti. çoklu organ yetmezliği v.s başlayacaktı ve sadece ilaçlarla acısı dindirilecekti ve her an ölebilirdi yani arkanızı döndünüz veya mutfağa gidip geldiniz baktınız kedi ölmüş o şekilde. ayrıca ızdırap içinde ölecekti bende henüz sağlıklıyken hareketliyken yiyip içebiliyorken acı çekmiyorken uyutulsun dedim uyuttuk. çoıkta tatlı bir candı en fazla 4-5 aylık bişey. açıkcası çok mutlu oldum bu kararı aldığıma zira inanıyorum ki rabbim vesile kıldı oraya gitmemizi ve o canı almamızı ızdırap ve acı içinde ölmesinden se mutluyken uyutulması bence daha iyi oldu. sizlerle paylaşmak istedim.