Boş, bomboş bir konu.
1- Başka birisinin Instagram hesabını kapattırmak istemişsin. Dolandırılman vs yaptığın şeyin yasa dışı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
2- İşi verdiğin adamın sahte ölüm belgesiyle başvurmasına onay vermişsin. Belgede sahteciliğe göz yummuşsun.
Hakimin karşısına bunlarla çıktığın zaman suçlu duruma bile düşebilirsin haberin yok. Yasadışı bir iş yapmaya kalkarken mağdur olmuşsun. Ki bana kalsa mağdur da olmamışsın ya neyse.
Unutma ki bu forumdan insanları gerçekten dolandıran, arkasında mağdur bırakan çok fazla insan çıktı. Çoğu şuan hayatına mutlu mesut devam ediyor.
Kendisini tanımıyorum ama DesDeRe nickli arkadaş dolandıricı olsa önce hesabı kapatalım, sonra ödemeyi yaparsın demezdi diye düşünüyorum. Kaldı ki hesabı kapatması üzere anlaşmışsınız, hesap kapanmış, arkadaş ödemeyi almış. Geri açılması Instagram'a kalan bişey, arkadaşı ilgilendirmez. Zaten sahte belgeyle başvuru yapılmış, hesap sahibinin başvurusu üzerine geri açılması gayet normal. Bunu öngörebilmeniz gerekirdi.
Ha maliye vergi muhabbeti falan yapmışsın, yine o toplara hiç girme, o da seni şikayet ederse gününü görürsün. R10'da çekilişle takipçi veya çakma rolex saat satarken kime fatura kesiyorsun merak ediyorum?
Son olarak, yerinizde olsam avukatımı değiştirirdim. Bu boş davadan mahkumiyet kararı falan çıkacağını öngörüyorsa hiçbir şey bilmiyor demektir.