Thecrack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapıcı eleştiri için teşekkürler. Mantıklı, param gitmediği için problem yok fakat ilerleyen zamanlarda buna benzer bir ikilemle karşılaşırsam taktiği söyleyeyip aynı olup/olmadığını sorgulayabilirim.

Aynen öyle, WP kurarken sürükle ftp ye bırak sonra install kısmından bilgileri gir vsvs yine 5 dakika civarı bir işlem var ama temelde aynı dediğiniz gibi.

Fakat söylemeye çalıştığım bu WP kurmak demek değil WP kurulum + Premium tema satın alınıyor diyelim. Bu yukarıda paylaşılan sistemin illegal olduğunu düşünüyorum. Ucuza kurulum + Tema aldınız ve tema zaten dün gördüğünüz ***** tema çıktı. Güvenlik açıklarıyla dolu, hacklenme riski var vsvs. Sizin düşündüğünüz bir yerden ücretiyle sınırsız lisanslı tema aldı ve paylaşıyordu ama öyle değil. Biraz da konu açarken bunun gibi düşünmüştüm ama arkadaşlar beni aydınlattı. : )

Sizin söylediğiniz başı belli sonu belli, yapacakları belli. Şahsen paylaştığım konuyla pek aynı yönler bulamadım. Benim bahsettiğim konuda; ortada paylaşılmayan bir kısım var o paylaşılmayan kısım da ücretsiz olduğu ortaya çıktı, bu sistemin de güvenliksiz + kapanma riski olan + legal olduğu tartışılır bir sistem demek istediğim.
.
burda ne güzel söylemişsiniz.
Alıntı
Dediğim gibi para ödemedim, elime ücretli satılan yöntemi geldi
peki bu sizin elinize geçmeden önce bu yöntemi biliyor muydunuz?
aynı şey tema kurulumu içinde belli. wp kurulumu içinde. yapılacak her şey yazıyor internette ama hala kuramayanlar veya kurmakla uğraşmak istemeyenler var.
aynı şey edu mail konusu içinde geçerli. forumda ücretsiz edu mail alma yöntemi ile ilgili birkaç konu var. ama hala edu mail satışı da var.

özetle yapamadığınız veya yapmakla uğraşmak istemediğiniz bir şeyi birinin sizin yerinize yapmasını istiyorsanız gerekli bedeli ödemeniz gerekir.