ProBeko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum ikili tartışmaya girmeye gerek yok. Bir savunman veya argümanın olsaydı şaka mısınız komik misiniz vs. demezdin.

Önerdiğin veya hizmet sunduğun şirket her neyse, işini yapan/yapabilen bir şirket değil.

Benle ne alakası var diyorsun, BAYİLİK VERİYORUZ-RUZ-RUZ yazıyorsun.

Ya da her neyse bütün bunların senle alakası yok diyelim. Senle alakası yoksa lizkon'u niye savunuyorsun? Bahsi geçen firma işini düzgün yapmıyor. Yararlanmak isteyen, bu firmayla çalışmak isteyen insanlara info geçiyoruz, hepsi bu.

Edit : Şikayet konusuna, whatsapp konuşmalarını ss olarak koyduğum kişi bu şirketin sahibi mi yöneticisi mi ne.
Burdaki savunmam tamamen kendim . lizkonla alakası yok hatalı olabilir sizi magdur etmiş olabilir buraya gelip senin yüzünden dolandırıldık derseniz ben tepki veririm . Burası kücük bir park alanı değil herkes herkese istedigi gibi alakası olmayan bir konuyla şikayet acıp adını kötüleme hakkı yok . herkesin kendi ticareti var burda burdan işini yaptıgım 3 5 musterim bu konuyu okudugunda dogru mu yanlıs demez bakar adım geçiyor süphelenir bunları aslında sizin düşünmeniz benimle iletişime geçmeniz konuyu konuşmanız gerekiyor .