Düşüncenize katiliyorum çok basit yöntemler var bende dün araştıra araştıra buldum ama araştırmadan önce satın alım işlemi yaptım forum üzerinden daha önceden bu işin farklı bir yöntemi vardı edu mail aliyordunuz google servisleri ile anlaşmalı yerlerden falan filan o iş uzun yöntemdi şimdi o yöntem patladı herhalde bu zamanlarda ise web üzerinden anında tamamlanabiliyor ve herkese açık.
Önceden 10-15 TL ye satın aldığım edu mailim var. Şuan asıl gmail hesabıma paylaşımlı dosya açtım kullanabiliyorum. İşin aslı ben bu veya bunun gibi bir sistem zannetmiştim. Edu mailden gelse sesimi çıkartmazdım. Edu mail almak artık kolay değil + bir emek var. Konusunu paylaştığım sistem oldukça basit. Para verseydim şikayet konusu açabilirdim lakin bir de sizlere sormak istedim.
Buna bir şey diyemezsin. Yaptığı 1-2 tık için ücret almıyor aslında o 1-2 tıkı yapabilmek için sahip olduğu bilgiyi pazarlıyor.
Benim gibi bu bilgiye sahip olup, daha güvenli olduğunu düşündüğü başka bir sistemi almak isteyen arkadaşların da olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çünkü bu bilgiyi daha önce kullandım ve bazı paylaşımlı alanları kapatıldı yani güvenli değil + hesap soramıyorsun.
Fakat temel prensip bu şekildeyse bir şey diyemem. En azından edu mail değil farklı sistem denilseydi anlaşılırdı