Biraz önce başıma geldi isim vermeyeceğim.
https://www.r10.net/webmaster-genel-...ama-alani.html
bu konudan daha önce yabancı bir forumda ben bu ücretsiz drive kullanılmasını zaten biliyordum burada da konusu açıldı.
Bazı üyelerimiz bu sınırsız depolamayı nereden vereceğini söylemeden, drive ismi kullanmadan sınırsız drive vereceğiz diyorlar ve bunun satışını yapıyorlar.
1- Bu bence etik değil fakat benim gibi çoğu kişi edu mail gibi sistemlerden alınıp kendisine verildiğini düşünebilir bu da bir kandırmaca değil midir?
2-Ben de zaten edu mail ile sınırsız depolama + bu bahsedilen ücretsiz depolama alanı mevcut. Yöntem ve güvenliklerini görmek için ücretsiz aldım. Yani param boşa gitmedi, giden üyelerimiz var şüphesiz.
3- Forumda bunun bir cezası var mı? Çünkü alan kişinin, almadan önce ücret ödediğini düşünüyoruz fakat 2 tıklamayla alıp bize veriyor.
Düşüncenize katiliyorum çok basit yöntemler var bende dün araştıra araştıra buldum ama araştırmadan önce satın alım işlemi yaptım forum üzerinden daha önceden bu işin farklı bir yöntemi vardı edu mail aliyordunuz google servisleri ile anlaşmalı yerlerden falan filan o iş uzun yöntemdi şimdi o yöntem patladı herhalde bu zamanlarda ise web üzerinden anında tamamlanabiliyor ve herkese açık.