DoksanMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerçekten siz şaka mısınız gerçekten mı yazıyorsunuz bunları firmanın bayilik sitemi var , ürün satısı farklı sey , ürünler farklı sey lizkon farklı sey kardeş ilgincsınız tuhafsınız ya neyin kanıtını ekledın buraya sen sımdı bu numara kımın konusma kımın buna nerde ulastınızbenle ne alakası var bunun ben burda lizkonun satısını mı yapıyorum sen x kısınıyle ticaret yapmıssın o kısıyle bende yaptım dolandırıldım sendemı suç sımdı gerçekten şu konuda buraya uzun uzun yazdırıyorsunuz onla ticaret yapmıs adamın benle mesajlasması 0 yok ben yönlendirmemişim ben satmamışım gelmıs buraya daha yaapıyoruz dıyorsun simdi banane yazmıssın diyorsun
Dostum ikili tartışmaya girmeye gerek yok. Bir savunman veya argümanın olsaydı şaka mısınız komik misiniz vs. demezdin.

Önerdiğin veya hizmet sunduğun şirket her neyse, işini yapan/yapabilen bir şirket değil.

Benle ne alakası var diyorsun, BAYİLİK VERİYORUZ-RUZ-RUZ yazıyorsun.

Ya da her neyse bütün bunların senle alakası yok diyelim. Senle alakası yoksa lizkon'u niye savunuyorsun? Bahsi geçen firma işini düzgün yapmıyor. Yararlanmak isteyen, bu firmayla çalışmak isteyen insanlara info geçiyoruz, hepsi bu.

Edit : Şikayet konusuna, whatsapp konuşmalarını ss olarak koyduğum kişi bu şirketin sahibi mi yöneticisi mi ne.