Onlar için din zaten bu.Ama gelipte bana masonların bu locaların tatliş biryer olduğunu savunuyorsanız ekstra bir yorumda bulunmayacağım. Şimdi sizböyle dedinizdiye masonları bilmem neleri iyimi göreyim ?
Benim gözümde işin içinde bir dernek bir loca bir cemaat varsa oradan hayır beklemem. Hangi din topluluk olursa olsun. İyi akşamlar.
hayır yanlış anlamayın. onların övdüğüm bir tarafları yok. sadece böyle tartışmalarda islamı yıkmak algısı filan diye çıkan cümlelere uyuz oluyorum. dünyada kimsenin islamı yıkmak gibi bir gayesinin olacağını bile düşünmüyorum. zaten islam coğrafyasının şu anki durumu yeterince bütün düşmanlara fayda sağlıyor bile. bu politik ve siyasi tartışma uzar gider. hiç gerek yok. benim gözümde insanların para, din, dil ve ırk gibi sebepler yüzünden bir araya gelip, başkalarının işini, emeğini gasp etmeye çalışması büyük bir erdemsizliktir. tercihleri yüzünden arkadaşlarıma saygı duyuyorum ama onların bu faaliyetlerini asla ve katiyen savunmuyorum. üstteki cümlelerim yanlış anlaşıldıysa özür dilerim.