delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilmediğin şey ise o kadar şirkete danışmanlar gidiyor anket yapıyor telefonla sorunlarını çözüyor senin yerine tüm firmaların ayağına gidiyor. neye ihtiyaçları var ona bakıyorlar. kurs programı destekler anlatıyor evraklarını hazırlıyorlar. sende yayıla yayıla evden iş bakabil diye internet sisteme giriyorlar ama belli ki lokmayı çiğneyip ağzınıza koyulmasını istiyorsunuz. kısa çalışma ödeneklerini vatandaş çabuk alın diye 4 aydır mesai gözetmeksizin gece 1 e kadar çalıştı o danışmanlar.

bu zihniyetinizle bir arpa yol almaz bu ülke.

ayrıca konu sahibine sorduğum soruya sürekli aynı cevap verilmiş. özetle diyorsunuz ki elit kişiler gelecek ve elit personel istihdam edecekler ibb güvencesiyle. bu ibb güvencesi devletten üstün bir güvence belli ki yaptıkları usulsüz ihalelerden ne kadar güvenilir olduklarını gördük saçmaladınız.

ayrıca demişsiniz ki madem işkur işini doğru yapıyor niye ihtiyaç olsun böyle birşeye v niye kariyer siteleri var. hepsi işkurdan ilan alıyor danışmanlık parası alıyorlar biliyor musunuz bu hizmeti işkur ücretsiz veriyor. birçok dev firma işkurdan eleman talep eder.

işkura gidip de elemanları iş aramalarına hiç baktınız mı? abla kafana göre meslek yaz diyen var.

sizi başkanınızla ve köhneleşmiş insanlara üstten bakma zihniyetinizle baş başa bırakıyorum. konuyu da daha fazla işgal etmeyeceğim zira cevap vermek isteyen özelden yazabilir.
1.Konuyu okumamışsın
2.Okduğunu iddaa ediyorsan anlamamışsın
3..İlk önce ne dediğimi anla sonra yorum yap.
4.İlla ben anlamadım diye ısrar ediyorsan sana ne demek istediğimi anlatırım