Merhaba,
Testlere devam ediyoruz, stabil hale gelsin, ip whois bilgilerini de paylaşırım buradan.
+ ek olrak şunu söylemek isterim ( ki bu da aslında kendime ve size soracağım bir soru) 0 bir hesabın takip ettigi kimse yok ise, ve içinde hashtag kullanılmıyor ise, neye göre sıralıyor ve milyonlarda kişiden kimin önüne düşüyor acaba, bunu bulursak iyi olmaz mı ? yada bulmak olmasa bile öngörü sahibi olsak bile güzel olmaz mı ?
eğer ki Browser'da çalışacak ise, mutlaka onun decode'u da olmak zorunda. Aksi halde browser yorumlayamaz.
Sıralamalar sadece etiket başlık yada açılamaya göre olduğunu düşünmüyorum, sadece resim olan pin'e de denk geldim. Benim öngörüm şu, yönlendirmeyi aşanlar var bazı kodlarla html sini çekip inceledim, bu şu demek oluyor botu aşıyorlar. Bu kanıyada nasıl vardığımı şöyle izah edeyim, x domain ile ben pinliyorum benim linkim bloklanıyor ama malum şahsın linki bloklanmıyor, ben bunu çektiğim html de incelediğim kodlarla yaptıklarını varsayıyorum. Aynı kodları kendi sistemime entegre ettim ve deniyorum bakalım benim linklerim bloklanacak mı? eğer bloklanmıyorsa doğru yolu bulmuşuz demektir, yakalanıyorsa incelemeye devam edeceğiz demektir.