s0kuLLu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Delinin biri kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramadı maalesef. Dünde yazdım. Kart firmasıyla olan sıkıntı payoneer'i bağlamaz arkadaşlar, biri alman şirketi diğeri amerika. Haberi görünce güldüm geçtim, içeride bir araba parası var en ufak panik yapmadım, para çekmeye çalışmadım. Zibilyon kişi panikle para çekme isteğinde bulununca sistemleri yavaşladı, firmayı daha da zor duruma soktunuz.

Bi kaç haftaya kalmaz yeni bir şirketle kart anlaşması gelir, eski sistem devam eder. Bitcoin borsası değil bu. Payoneer.
biz mi deli oluyoruz şimdi bu olayda hayırdır, varsa elinde ispatın gel göster diyelim tamam sen haklısın bu kadar insan var sıkıntılı bi siz akıllısınız yazmak için yazmayın kardeşim gel adam akıllı ispatla herşeyede bi atlamayın ya.

her yerde muhalefet olucak ama sizin gibi adamlar yüzünden ne çözüm bulunabiliyor ne konu tartışılabiliyor burası bir forum mecrası ve insanlar soruşturucak araştırıcak siz direk america bizim diyorsunuz bişey olmicak rahat olun o bu e verin paralarını insanların o zamanda 1-2 ay uğraşmasınlar niye uğraşıyor bu kadar insan