Cezayı erken gönderse aynı yerden bir daha ceza yemezsin. Ama ceza 2-3 ayda gelirse o yoldan en az 3-4 kere daha ceza yersin hocam. Devletin bilerek yaptığı bir şey bu. Trafik cezasından kazandıkları paranın haddi hesabı yok..
5 yıldır makam şoförlüğü yapıyorum 10 yıldırda istanbul trafiğindeyim şu dediğiniz
Alıntı
Cezayı erken gönderse aynı yerden bir daha ceza yemezsin.
cümlesini ilkkez sizden duyuyorum okadar tanıdık trafik polisi arkadaşımız var böyle bişey bu yaşıma kadar ne gördüm ne duydum herhalde siz bir muhabbet sırasında duydugunuz aynı günde aynı maddeden ceza yazılmaması konusunu yanlış anladınız bu konu şöyle olur bugün çevirmede emniyet kemerinden (
78/1-a ) polis çevirmesinde ceza yediniz gün sonuna kadar aynı maddeden ceza yazılmaz fakat başka bir çevirmede uyarıda bulunulur. radar cezasında ise öyle bir konu söz konusu değildir EDS ile kesilen cezalar ile devriye aracının kestiği cezalar ayrıdır. devletin bilerek yaptığı hiçbirşey yoktur ceza kesildiği gün ibraz eder postanın gönderimi yogunluğa göre değişir istanbul gibi bir kalabalık ilde bu süre arkadaşların belirttiği gibi uzun zaman alabilir burada dediğiniz
Alıntı
Devletin bilerek yaptığı bir şey bu
sizin başınızı ağrıtabilir böyle tabirlerde bulunmayın. ayrıca
Alıntı
Trafik cezasından kazandıkları paranın haddi hesabı yok
demenizde çok yanlış belirtilen kurallara uyulduğu taktirde ceza yemezsiniz kurallara uymazsanız cezayı yersiniz.
bu arada benim toplamda 12 bin tl cezam var böyle konular açıp sitem etmedim