backlinkle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani yazmıyım diyorumda, illa gelip her konuda ben bilirimcilik yapıyorsunuz , sonra miletin parasına 3 kuruş deyip küçümseyip kendi paranızın da havasını atıp son noktayı koydum havası bırakıyorsunuz, bizene senin 50 bin euro ndan,

burdaki herkes emin ol konun payoneer ile alaksı olmadığını anladı, zaten sorun orada değil payoneer kartlardaki parayı sahiplenmiyor denetimde diyor, donduruldu diyor, asıl olay bu kartlardaki para senin o batmış dediğin şirkette,, insanların emek vererek kazandığı o 3 - 5 kuruş dediğiniz paraları alıp almayacakları muamma, payoneer bu kartlardaki para bizde değil senin dediğin gibi çıkıpta bizle alakası yok derse git derdini anlat istediğin yere adamlar birde sözleşeme de zaten 3. taraf şirketler için madde vardı çekerlerse şaşırma. Payoneer devam eder etmesine zaten yukarıda söyledim, kart haricinde bulunan parayla her türlü işlemler devam ediyor, ama kartlardaki parayı alırmısınız alamazmısınız zaman gösterecek, sizede başka cevap vermeyeceğim.

Ne bankası ne şirketi..

Örnek... Senin şuan türk bankasında gördüğün paran türk bankasındamı sanıyorsun.. Sen sayısal olarak görürsün btk tüm bankaların başı btk bugün dondursa tüm bankalardaki paraları dondurur sen neyin kafasını yaşıyorsun. Fca şuanda tüm paraları dondurduğunu belirtiyor. Bana bilmişlik yapma 1 hafta sonra görüşelim seninle kimsenin parasına bir şey olmayacak buna emin ol.

https://www.fca.org.uk/news/news-sto...-authorisation

Okuda birşeyler öğren.